Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GLO SKIN BEAUTY

Glo Skin Beauty PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GLO SKIN BEAUTY

Glo Skin Beauty

Er du en af dem, der er blevet helt vild med mineral makeup og aktiv hudpleje, så burde du skynde dig at få fingre i de fantastiske produkter fra brandet Glo Skin Beauty. Glo Skin Beauty er eksperter i at skabe fantastiske mineralbaserede makeup produkter og fantastisk hudpleje, som er skånsomme for din hud. De skønne Glo Skin Beauty produkter give dig en smuk finish og på den måde få din hud til at stråle og vise sig fra sin bedste side. Kender du i forvejen til de mange egenskaber, der er at hente ved at benytte mineral makeup og aktiv hudpleje, eller vil du gerne komme godt i gang? Så er det Glo Skin Beauty du skal have fingre i.

Hudpleje fra Glo Skin Beauty på Luxplus

Her på siden kan du finde en række herlige produkter fra skønne Glo Skin Beauty. Eksempelvis finder du et skønt udvalg af hudpleje, der i den grad vil kunne gøre en forskel for din huds udseende og velbefindende. På siden her finder du blandt andet det fantastiske Glo Skin Beauty Smoothing Lip Polish Lip Scrub. Rigtig mange af os oplever tørre læber flere gange om året, og her er en god læbepomade ikke altid nok. Hvis du virkelig ønsker, at se en effekt af den læbepomade du bruger, så skal du først og fremmest have skilt dig af med de døde hudceller, der findes på læberne. Sørg derfor for altid at have Glo Skin Beauty Smoothing Lip Polish Lip Scrub lige ved hånden når den tørre hud begynder at vise sig. Efter brug vil læberne føles fantastisk bløde og lækre.

Et andet fantastisk produkt du finder blandt det skønne Glo Skin Beauty sortiment er deres fantastiske ansigtsmaske. Trænger din hud til lidt ekstra kærlighed, så er Glo Skin Beauty Phyto-Active Firming Mask helt klart et produkt, du vil elske at indhylle huden i. Den fantastiske maske er perfekt til dig, der ønsker at bruge anti-age produkter, som efterlader huden frisk og opstrammet.

Billig Glo Skin Beauty produkter

Er du blevet fristet til at prøve de skønne produkter på egen krop, så skynd dig at købe alle herlighederne fra populære Glo Skin Beauty. Med et medlemskab til Luxplus, får du produkterne med store besparelser. God shoppelyst med Glo Skin Beauty! 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus