Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GLADE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GLADE

Glade

Glade er et mærke, der elsker dufte. Glade mener, at dufte er noget, som kan forbedre hvert øjeblik og gøre alt till en større oplevelse. Dufte er virkelig noget der har en indflydelse på os. En helt bestemt duft tager dig tilbage til øjeblikke fra barndommen og steder, du har besøgt. Dufte kan ydermere fungere som en del af din indretning. Tænd et duftlys i stuen og opnå en helt bestemt atmosfære.

Glade tilbyder blandt andet duftlys og luftfrisker, eller air freshener, som det også kaldes. Brug disse produkter til at skabe lige den atmosfære, du leder efter. Hvorfor ikke købe en duft, der dufter af gran og juletræ til jul? Både en billig og nem måde at optimere stemningen og hyggen på.

Duftspray og luftfriskere fra Glade

Kan du også have en fornemmelse af at der lugter indelukket i dit hjem, selvom du synes du er god til at lufte ud? I så fald skal du prøve Glades duftsprays! Med disse luftfriskere kan du fylde rummet med for eksempel en frugtagtig duft, der hurtigt kan forvandle duften i hjemmet til en let og frisk duft. Der er mange forskellige dufte at vælge imellem, så du kan finde den duft, der passer til dit hjem.

Du kan også opnå et velduftende hjem med en såkaldt Wax Melts, der er duftende voks som smelter. Med duftende stearinlys fylder du ikke kun rummet med en behagelig og hyggelig duft, men også med en smukt skær. Sæt dig ned, smæk benene op, tænd et duftlys og sæt en god film på. Så bliver det vist ikke mere hyggeligt. Det er balsam for sjælen at sidde der og kigge på levende ild imens en dejlig duft spreder sig til hele.

Billige duftlys og duftsprays fra Glade.

På denne side har vi samlet vores udvalg af Glades produkter til gode priser. Køb et lager af duftende stearinlys til en speciel lejlighed, så du kan gør enhver højtid til noget helt særligt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.