Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

G'DAY MATE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

G'DAY MATE

G'day Mate

Er du mand og leder du efter lige netop de produkter, som vil passe godt til en overskuelig hudplejerutine. Så se nærmere på det lækre brand G’Day Mate, som vil gøre det nemt for dig at opretholde en super nem hudplejerutine, som vil tilfører ansigtshuden alt det den har brug for. 

Face Wash fra G’Day Mate 

Start hver morgen og slut hver aften med at vaske dit ansigt med Daily Face Wash fra G’Day Mate. At rense sit ansigt er en behagelig måde at starte dagen på og du vil med det samme føle dig mere frisk og velplejet. Daily Face Wash går ind og fjerner snavs og overskydende fedt fra hudoverfladen, så din hud igen kan ånde. Rensen vil føles behagelig mod huden og efterlade den ren uden at udtørre huden. 

G’Day Mate Anti-Wrinkle Daily Face Moisturiser

Efter afrens kan du med fordel fordele en passende mængde G’Day Mate Anti-Wrinkle Daily Face Moisturiser i ansigtet og på halsen. Cremen vil nære og pleje huden og tilføre den alt den fugt, som den har brug for gennem dagen. Cremen indeholder anti-aging egenskaber, som hjælper dig med at holde tegn på ældning for døren, så huden kan fremstå ungdommelig så længe som muligt. Daily Face Moisturiser er perfekt efter barbering, da cremen vil beskytte huden og pleje den samt lindre irritation. 

G’Day Mate Revitalising Face Scrub 

Vil du pleje din hud yderligere kan vi anbefale dig at benytte G’Day Mate Revitalising Face Scrub en eller to gange om ugen. Scrubben vil hjælpe dig af med de døde hudceller, som vil forekomme på hudens overflade og som kan komme til synes som tør hud eller sågar små hudflager i skægget. Giv derfor huden en god eksfoliering en gang om ugen, hvor du kommer den tørre og døde hud til livs.  


Find alle de fine produkter fra G’Day Mate til en god pris her på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus