Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GALAXY VITAMINS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GALAXY VITAMINS

Galaxy Vitamins

Når vi tænker på hudpleje og hårpleje, tænker vi normalt på cremer og olier der påføres huden og håret. Ofte består en hud- og hårplejerutine af flere forskellige produkter og trin. Det kan føles tidskrævende og dyrt. Heldigvis er der en lettere og billigere måde at få en smuk manke og en blød hus på.

I dag er der flere forskellige kosttilskud til hår og hud. Et brand, der har gjort det her med kosttilskud lidt mere spændende, er Galaxy Vitamins mærket. Galaxy vitaminer producerer såkaldte skønhedstilskud, dvs. kosttilskud der styrker hud, hår og negle. Galaxy Vitamins har indset, at mange mennesker synes det er ubehageligt at sluge piller med vand. De har derfor udviklet velsmagende, vingummivitaminer. Tyg, nyd og se frem til stærkere negle, skinnende hår og glattere hud.

Vitaminer til huden fra Galaxy Vitamins

Galaxy Vitamins tilbyder vingummivitaminer, der giver en sundere, stærkere og mere ungdommelig hudfarve. Dette kosttilskud indeholder en række næringsstoffer, der kan gøre alverdens forskel for huden. De indeholder nemlig blandt andet biotin, selen, C-vitamin og kollagen.

Proteinet kollagen udgør cirka en tredjedel af alt  protein hos pattedyr. Denne vigtige byggesten har en positiv effekt på hudens elasticitet, fylde og modstandsdygtighed. Når vi ældes, falder hudens naturlige kollagenproduktion. Når kollagenproduktionen falder, stiger fine linjer og rynker, mens hudens elasticitet forringes. Det er ikke kun din hud, der påvirkes negativt af et faldende kollagenindhold - det gør også dit hår og dine negle.

En bøtte med Galaxy vitaminer indeholder 60 tyggetabletter, der varer i 10 dage. Få en mere jævn hudstruktur og forbedret hudelasticitet med Galaxys velsmagende kosttilskud.

Vingummi hårvitaminer fra Galaxy Vitamins

Er du også træt af de tidskrævende hårpleje behandlinger, der koster kassen? Med Galaxy Chewing Vitamins til dit hår kan du få smukt hår med mindst mulig indsats. Men med indholdet af niacinamid, biotin og zink er det ikke kun håret, der kommer til at nyde godt af vitaminerne - det gør også huden og neglene også. Med disse vitaminer kan du se frem til et fyldigere, mere skinnende og mere modstandsdygtigt hår. Tag 2 tabletter om dagen sammen med et måltid. Det anbefales, at du tager Galaxy-hår vitaminer i 3 måneder for at få det bedste resultat. Som prikken over i’et er Galaxys hårvitaminer veganske, uden mejeriprodukter og er glutenfri.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus