Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FUDGE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FUDGE

Fudge

Fudge er ikke kun karamel, det er også navnet på et anerkendt brand, som specialiserer sig indenfor hårprodukter, der er så bløde og medgørlige at Fudge er det helt rigtige navn til produkterne. Fudge stammer oprindeligt fra “Down Under”, hvor Brad Pitt og Naomi Campbell blot er nogle af de berømtheder, som lægger ansigt til Fudges lækre hårprodukter og står inde for deres høje kvalitet.

Rygtet siger, at Fudge blev skabt af en australsk surfer, som mente at håret skulle sidde perfekt og holde en hel dag - trods hans hobby. Konsistensen af Fudge kom til ved et tilfælde, da surferen en dag trådte i et stykke tyggegummi, hvilket endte med at blive startskuddet til Fudges bestseller; Fudge Hair Shaper. Fudge hårvoks sørger for et stærkt hold og en halvmat finish, har en holdfaktor på 10 af 15, samtidig med at den er vandopløselig og nem at vaske ud. Voks indeholder hydroliseret hvedeprotein, som netop styrker og plejer håret.


Fudge er fleksibel hårpleje til alle hårtyper og farver

Trænger du til fornyelse i din hårplejerutine, så er produkterne fra Fudge det helt rigtige valg. Fudge hjælper dit hår med at opnå et skinnende, og glansfuldt look hele dagen. Fudge har blandt andet en serie specielt udviklet til lyst hår, som ofte bliver tørt og skadet. Serien Fudge Clean Blonde Damage Rewind, som også findes i en duo med shampoo og conditioner, spoler tiden tilbage og genopretter hårets balance.

Er du brunette kan du gå efter Fudge Cool Brunette Blue Toning serien, hvor der også findes shampoo og conditioner, som understøtter den mørkebrune farve i håret og plejer det intenst.


Prisvenlig hårstyling fra Fudge til dig

Udover at Fudge er kendt for at bruge berømtheder som deres ansigt udadtil, er Fudge også kendt for deres store udvalg af billige produkter til hårstyling. Kombinerer du for eksempel Fudge shampoo og conditioner med en af deres holdbare hårvoks eller Skyscraper hårsprays, vil du få en holdbar frisure som kan stå imod lidt af hvert. I det brede udvalg vil der altid være noget som passer til dine specifikke og særlige behov. Alle produkterne indeholder desuden UVA og UVB-filter, så dit hår kan stå imod solen, selv hvis du er down under.


Hårprodukter fra Fudge er perfekt til dig, som ønsker et ubesværet hår med volumen, et hår som kræver en høj holdfaktor, og som du kun ønsker at sætte én gang i løbet af dagen, eller hvis du ønsker ekstra pleje af din hårfarve til en god pris.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus