Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FUDGE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FUDGE

Fudge
Fudge er ikke kun karamel, det er også navnet på et anerkendt brand, som specialiserer sig inden for hårprodukter, der er så bløde og medgørlige at Fudge er det helt rigtige navn til produkterne. Fudge stammer oprindeligt fra “Down Under”, hvor Brad Pitt og Naomi Campbell blot er nogle af de berømtheder, som lægger ansigt til Fudges lækre hårprodukter. Fudge Hair blev grundlagt i 1991. Rygtet siger, at Fudge blev skabt af en australsk surfer, som mente at håret skulle sidde perfekt og holde en hel dag - trods han hobby. Konsistensen af Fudge kom til ved et tilfælde, da surferen en dag trådte i et stykke tyggegummi, hvilket endte med at blive startskuddet til Fudges bestseller; Fudge Hair Shaper.
I dag er sortimentet bredere end blot hårvoks, Fudgeserien indeholder nemlig også shampoo, conditioner, hårkure og et hav af stylingprodukter, til både mænd og kvinder. Der vil altid være noget som passer til dine specifikke og særlige behov. Alle produkterne indeholder et UVA-/UVB-filter.

Trænger du til fornyelse, er produkterne fra Fudge det helt rigtige valg. Fudge hjælper dit hår med at opnå et skinnende, og glansfuldt look hele dagen. Produkterne er et must-have for alle der vasker håret hyppigt. Udover at Fudge er kendt for at bruge berømtheder som deres ansigt udadtil, er Fudge også kendt for deres store udvalg af billig hårvoks. Kombinerer du Fudge shampoo og conditioner vil du opdage at dit hår er i balance. Balsamen, som indeholder en lav oktan brændstof og derfor er skånsomt mod dit hoved, skaber harmoni i samarbejde med shampooen.

Udover at Fudge hårvoks sørger for et stærkt hold og en halvmat finish, har voksen en holdfaktor på 10 af 15, samtidig med at den er vandopløselig og nem at vaske ud. Lige præcis denne type voks indeholder hydroliseret hvede protein, som netop styrker og plejer håret. Således behøver du ikke bekymre dig om, om du skader dit hår ved at påføre Fudge.

Hårvoksene fra Fudge er perfekt til dig, som ønsker et ubesværet hår med volumen, et hår som kræver en høj holdfaktor, og som du kun ønsker at sætte én gang i løbet af dagen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK