Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FRESH START

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FRESH START

Fresh Start

Fresh Start er en serie af lækre showergels med vidunderlig duft af frugt. Fresh Start har som deres mission at give dig en frisk og lækker start på dagen. Disse flydende badesæber efterlader en blød følelse på din hud, dufter herligt og vækker din hud og dine sanser til live lige fra morgenstunden.

Shower gels fra Fresh Start

Fresh Start har flere forskellige showergels i deres serie. Prøv eksempelvis Mint & Cucumber Shower Gel, der indeholder essentielle olier og dufter af forfriskende mint og agurk.

Måske vil du også kunne lide versionen Tea Tree & Lemon Shower Gel, der er yderst frisk og dufter karakteristisk af essentielle olier fra tea tree-træet og citrusfrugter.

Trenden med kokosnød i hudplejeprodukter er Fresh Start også med på og derfor har de skabt en showergel med duft af Coconut & Lime. De essentielle kokosolier holder huden fugtet og plejer i dybden. Limen giver friskhed og en afrundet duftoplevelse i badet.

Shower gels til en god pris

Alle shower gels fra Fresh Start fås på Luxplus til en yderst fordelagtig pris og indeholder alle 400 ml. Flaskerne er udformet med en praktisk krog, så shower gelen nemt kan hænge i badet eller omklædningsrummet. Få en frisk start med shower gels fra Fresh Start og kom ud af starthullerne på en velduftende måde, der booster dit morgenhumør. Med de skønne Fresh Start produkter vil du kunne vedligeholde den friske følelse fra badet hele dagen og meget muligt få en del komplimenter med på vejen for den skønne duft. Fresh Start hjælper dig på den måde med at give dig selvsikkerhed og velvære i hverdagen, både under badet, men også dagens resterende tid. 

Bestil dine Fresh Start favoritter allerede i dag og hav dem i dit hjem allerede 1-2 dage efter din bestilling er gået igennem. Det bliver næppe meget nemmere at shoppe personlige plejeprodukter end her på Luxplus. Opret et medlemskab allerede i dag og oplev alle de skønne fordele på egen hånd - du får de første 30 dage helt gratis. Rigtig god fornøjelse med Fresh Start, du vil uden tvivl elske deres produkter. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus