Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FRESH START

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FRESH START

Fresh Start

Fresh Start er en serie af lækre showergels med vidunderlig duft af frugt. Fresh Start har som deres mission at give dig en frisk og lækker start på dagen. Disse flydende badesæber efterlader en blød følelse på din hud, dufter herligt og vækker din hud og dine sanser til live lige fra morgenstunden.

Showergels fra Fresh Start

Fresh Start har flere forskellige showergels i deres serie. Prøv f.eks. Mint & Cucumber Shower Gel, der indeholder essentielle olier og dufter af forfriskende mint og agurk.

Måske vil du også kunne lide versionen Tea Tree & Lemon Shower Gel, der er yderst frisk og dufter karakteristisk af essentielle olier tea tree-træet og citrusfrugter.

Trenden med kokosnød i hudplejeprodukter er Fresh Start også med på og derfor har de skabt en showergel med duft af Coconut & Lime. De essentielle kokosolier holder huden fugtet og plejer i dybden. Limen giver friskhed og en afrundet duftoplevelse i badet.

Showergels til en god pris

Alle showergels fra Fresh Start fås på Luxplus til en yderst fordelagtig pris og indeholder alle 400 ml. Flaskerne er udformet med en praktisk krog, så showergelen nemt kan hænge i badet eller omklædningsrummet. Få en frisk start med showergels fra Fresh Start og kom ud af starthullerne på en velduftende måde, der booster dit morgenhumør.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus