Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FRESH JUICE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FRESH JUICE

Fresh Juice

Mangler du nyt ansigts- og kropspleje, eller har du bare lyst til at prøve noget nyt, så kan du roligt se nærmere på brandet Fresh Juice, som kan tilbyde en bred palette af produkter inden for personlig pleje. Alle brandets produkter er især kendt for deres fantastiske svalende dufte, som efterlader huden frisk og lækker. Se udvalget her på Luxplus og udvælg dine personlige favoritter. 

Kropspleje fra Fresh Juice

Skal du rigtig forkæle dig selv med en spa aften derhjemme, så har Fresh Juice alt, hvad du skal bruge. Start eksempelvis i badet, hvor du med fordel kan skrubbe dig fri for døde hudceller med Fresh Juice Litchi And Ginger Body Scrub. Det er en god ide at bruge en god body scrub en - eller måske endda to gange om ugen, for at komme den tørre hud til livs. Ved hjælp af en scrub får du fjernet den døde hud fra hudoverfladen, så ny hud bedre kan ånde og dermed fremstå mere sund og frisk, med en smuk glød.  Når scrubben er vasket af, kan du tilføre Fresh Juice Tangerine And Awapuhi Shower Gel for yderligere velvære. 

Håndsæbe fra Fresh Juice 

Foruden de mange lækre scrubs og shower gels kan du også få håndsæber, som du kan bruge i køkkenet eller på badeværelset. Ligesom kropsplejen så efterlader håndsæberne også en fantastisk duft på hænderne. Prøv eksempelvis Peach & Magnolia Soap eller Green Tangerine & Palmarosa Liquid Soap, som begge vil nære, pleje og beskytte huden på hænderne og få dem til at dufte rene og friske. 

Billig kropspleje produkter fra Fresh Juice 

Her på Luxplus kan du altid få fingre i Fresh Juice’s mange produkter til billige penge. Med et medlemskab er du derfor altid sikret, at have råd til de produkter som du har brug for, i forbindelse med din personlige pleje. Har du fundet dine favoritter blandt Fresh Juice sortimentet så bestil dem inden klokken 15.00 og få leveret dine vare til døren den efterfølgende dag. Se frem til en behagelig velværefølelse med de skønne Fresh Juice produkter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus