Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FRESH AIR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FRESH AIR

Fresh Air

Man påvirkes meget af duften i sit hjem, på godt og dårligt. En dårlig duft i badeværelset skaber ikke ligefrem en hyggelig følelse af at ville være i det rum, vel? Lad frisk luft hjælpe dig med at højne dit indemiljø, og der skal ikke meget til med hjælp fra dufte fra Fresh Air.

Duften i ​​dit hjem formidler en historie, hvor du kan bruge små tricks til at forstærke både den varme og behagelige følelse i dit hjem, ikke kun for dig selv, men også for din familie og venner, så de føler sig hjemme. Uanset hvilke duftpræferencer du end måtte have eller hvilken type hjem du bor i, lover vi dig, at du kan finde en duft fra Fresh Air, der passer både til dig og dit hjem.

Luftfriskere fra Fresh Air 

Fresh Air tilbyder en række dufte, der gør det nemt for dig at finde lige den duft, der passer til dig og dit hjem. De giver dig også mulighed for nemt at ændre duft alt efter forskellige lejligheder, årstider og stemninger. Hvem vil ikke slutte dagen af derhjemme med en en dejlig duft af lavendel på en varm sommerdag? Eller på en kølig efterårsdag krybe ned under dynen i soveværelset, med en dejlig duft af rent sengetøj? 

Fresh Air tilbyder både tropiske dufte, friske og rene dufte, og dufte der minder om naturen, altså et stort udvalg af dufte, der giver dig mulighed for at tilpasse duften efter dine ønsker.

Udtryk dine følelser og personliggør dit hjem med dufte fra Fresh Air, og lad dig inspirere, stimuler dine sanser, og transformer dit velduftende hjemmemiljø. 

Du kan have luftfriskere hvor du finder det oplagt og nødvendigt. For eksempel på hylden i badeværelset, i din garderobe blandt tøj og sko, ved blespanden eller bare som en frisk duft i vindueskarmen i stuen.

Fresh Air luftrenseres lugtteknologi giver friske dufte, der varer op til 60 dage, og har en størrelse på 250 ml. Fresh Air “overdøver” ikke kun den dårligt lugt i hjemmet, den fjerner den også.

Billige luftfriskere fra Fresh Air

Der er altså ingen grund til at nøjes med dårlige lugte i hjemmet, nu kan du få dufte der giver dig lyst til at opholde dig i de forskellige rum, med lige præcis den duft du ønsker der skal være. Få et velduftende og behageligt hjem med luftfriskere fra Fresh Air med enten friske, tropiske eller udendørs dufte, og køb alle disse produkter til en meget billig pris på en hurtig og effektiv måde lige her på siden. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus