Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FREDSTED

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FREDSTED

Fredsted

Det var den unge driftige handelsmand Valdemar Fredsted, som i en tidlig alder blev fascineret af teens forunderlige verden. Hans nysgerrighed medførte, at han opdagede, at han havde en god næse for tehandel. I 1917 grundlagde han derfor tehuset Fredsted i Magstræde i København, hvortil han fragtede te hjem til de tedrikkende danskere fra fremmede og eksotiske steder verden over. Valdemar Fredsted værnede med stor respekt om de gamle te-traditioner, men ønskede også at udfordre vanetænkningen og udforske teens mange muligheder. Han var derfor altid på udkig efter ny te, nye blandinger og nye udtryk, som kunne friste og overraske danskernes smagsløg. Det er netop denne vision som i dag kendetegner Fredsted The, og som afspejles i Fredsteds brede sortiment, som spænder over klassiske rene teer i sort, grøn og hvid – til et væld af spændende blandinger og skønne urteteer. Fredsted henter stadig the hjem fra hele verden, og sætter en ære i at inspirere og friste danskerne med nye og spændende teblandinger.

Fredsted te

Hos Luxplus kan du blandt andet finde godnatte, urtete, pebermyntete, dansk øko kamillete og silver rose earl grey te. Pebermynte teen er lavet af 100 % pebermynte. Faktisk stod pebermynte allerede på listen over lægeplanter hos de gamle ægyptere. Mange steder fungerer pebermynte som husråd mod lidt af hvert. Teen smager frisk og krydret af pebermynte. Godnat urtete består af baldrianrod, pebermynte, citronmelisse, røllike, humle og lavendel blomster. Teen har en blomstrende blid og behagelig smag. Ligesom pebermynten, så fungerede tørrede urter også mange steder, som gammelt husråd mod lidt af hvert.

Når du laver te med Fredsted, skal du lade teen trække 3-5 minutter for at opnå den optimale smag.

Fredsted chai latte

Er du mere til chai latte, så prøv Fredsteds chai latte enten i den krydrede version, eller som grøn te. Chai latte krydret er en instant tedrik baseret på klassisk sort te og kanel. Chai latte Grøn te er en instant tedrik baseret på grøn te med smag af ingefær og citrongræs. Alt i samme stick. Med begge latter skal du blot tilsætte kogende vand, røre rundt og dernæst nyde varmen og den orientalske stemning.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus