Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FLASH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FLASH

Flash

Flash er markedsledende inden for rengøring i Storbritannien. Flash producerer rengøringsprodukter med fokus på effektivitet og enkelhed. Du finder universale rengøringsmidler i en række forskellige designs, som f.eks flydende rengøringsmidler, klude med mere. Der er en række dufte at vælge imellem, for eksempel den altid friske duft af citron. Pakkerne varierer i størrelse, så du kan vælge et produkt, der passer til dine behov og forbrug. Med Flash rengøringsprodukter får du et rent hjem "in a flash". Optimal rengøring med minimal indsats, simpelthen.

Lad vær med at ligge på knæ og gnid det samme sted, indtil kroppen gør ondt. Og slip for at have hele skabet fuld af forskellige rengøringsprodukter, når Flash kan klare det meste. Med Flash universalrengøring kan du rengøre alle overflader og de mest hårdføre pletter nemt og hurtigt.

Rengøringsmidler fra Flash

Er du træt af at have et rengøringsmiddel til hvert område du skal rengøre? Så skal du kaste et øje på vores udvalg af rengøringsmidler fra Flash. Her kan man nemlig få en række universelle rengøringsmidler. Disse rengøringsmidler er gode til daglig rengøring af gulve, vægge, lofte, møbler og fliser/klinker. Ikke nok med at produkterne fra Flash er hårde mod fedt og pletter, de giver også en dejlig frisk duft. Den friske duft giver en frisk duft i hele hjemmet, som gør én i et lidt bedre humør.

Hvis du mener, at det er lidt af et projekt at hente både moppe og spand hver gang, så er det godt at der findes en nemmere løsning. Løsningen hedder Flash. Flash har for eksempel rengøringsservietter, der gør gulvvask lige nemmere. Rengøringsservietterne dræber 99,99% af bakterierne på gulvene, og kan både bruges på linoleum, fliser, klinker og sten.

Disse servietter indeholder bakteriedræbende stoffer, der tager kulstof fra 99,99 af bakterierne på dine gulve. Flash Floor Wipes effektivt rent linoleum, fliser, fliser og sten gulve.

Billige rengøringsmidler

Gulvene skal rengøres, køkkenvasken skal tørres af, fliserne i badeværelset skal renses. Skulle du bruge et forskelligt produkt til hvert område, ville udgifterne på rengøringsmidler hurtigt løbe op. Med Flash får du effektive rengøringsmidler, der fjerner selv de mest genstridige pletter, uanset hvilken overflade du skal fjerne dem fra. Disse rengøringsmidler er super effektive, og du behøver ikke købe mere end et produkt for at være dækket helt ind Spar penge og tid med rengøringsprodukter fra Flash.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus