Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FISHER-PRICE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FISHER-PRICE

Fisher-Price

Når du skal pusle om din baby og have ham eller hende i bad, er det vigtigt at bruge nogle produkter som den sarte babyhud kan tåle. Med Fisher-Price kan du få alt det du skal bruge for at lave et dejligt bad til din baby samt alle de produkter du har brug for at have stående fremme på puslebordet. Med Fisher-Price kan du gøre tiden på badeværelset med din baby endnu bedre med de mange skånsomme produkter, der vil tage sig godt af dit barns hud og velbefindende. Her på siden kan du få flere forskellige typer produkter, så du snildt kan få fyldt hylderne op derhjemme, så du ikke skal mangle noget. 

Plejeprodukter til baby fra Fisher-Price på Luxplus

Når man er forældre til en lille nyfødt, er der mange nye produkter man skal sørge for at have i sit hjem. Det kan måske være svært at finde lige nøjagtig de produkter som du har mest brug for som stadig lever op til dine forventninger om, hvad baby produkterne skal kunne og hvor skånsomme de skal være. Med produkter fra Fisher-Price får du heldigvis en række produkter, der er skabt med milde ingredienser, som derfor passer rigtig godt på dit barns hud. 

Mild baby shampoo

Blandt Fisher-Price sortimentet kan du blandt andet få baby shampoo, der blandt andet ikke  indeholder farve, parabener, alkohol, SLS m.m. Produktet er derfor super skånsomme for dit barns hud at bade i. Udover den herlige shampoo kan du også få vådservietter, babyolie, babylotion og creme til de steder, hvor huden er irriteret. Produkterne har alle det tilfælles at de er udvundet på den mest skånsomme og naturlige måde, så du bruger produkterne med god samvittighed, når du tager dig af dit barn. 

Med Fisher-Price bliver både pusle og badetiden en skøn oplevelse for både barn, mor og far. Bestil de produkter du mangler allerede i dag og spar mange penge på de skønne Fisher-Price produkter her på Luxplus. Bestiller du produkterne inden klokken 15.00 kan du allerede have dine produkter foran din hoveddør den efterfølgende dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus