Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FING'RS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FING'RS

Fing'rs

Vil du have flotte dekorerede negle i en fart, så kan brandet Fing’rs hjælpe dig. Fing’ers kan nemlig tilbyde en række super fine kunstige negle med smukke mønstre og farver, som hurtigt kan pifte dit look op. Derudover finder du meget andet spændende neglegrej blandt sortimentet. Se udvalget her på Luxplus og find de produkter, som falder i din smag. 

Kunstige negle fra Fing’rs 

Skal du til en fest, et arrangement eller har du bare lyst til at gøre lidt ekstra ud af dine negle i hverdagen, så gør Fing’rs det super nemt at lege med forskellige looks. Brandet har nemlig udviklet en række forskellige pakker med kunstige negle, som er skabt med hver deres individuelle design, hvor der findes noget for enhver smag og stil. Vil du eksempelvis kun have dekorationerne på neglenes spids, som eksempelvis glimmer eller fransk manicure, kan du få det, og er du mere til mønstre og farver på hele neglen, er dette også tilgængeligt. I de forskellige pakker er de 24-28 styks kunstige negle, som du let og enkelt kan påsætte inden for hjemmets fire vægge. 

Neglebåndsklipper, fodfile og neglesakse fra Fing’rs

Udover de mange smukke kunstige negle, så finder du også andre produkter blandt sortimentet, som kan gøre dine negle, fødder og hænder endnu flottere. Eksempelvis finder du en række neglesakse, fodfile, neglebåndsklipper m.m. Med disse produkter er du altid sikre at have bløde velplejede fødder og hænder, hvor dine neglebånd holdes nede ved hjælp af neglebåndsklipperen. Det er en rigtig god ide, hvis du ugentligt kan finde en dag, hvor du giver både hænder og fødder en god tur med produkterne, så du hele tiden er sikret et pænt og velplejet ydre. Giv eventuelt også dine fødder en tur med din foretrukne fodscrub og efterfølgende fodlotion. På den måde kommer du omkring den fulde pleje af dine fødder, så du både holder neglene og huden fin og velplejet. 


Se nærmere på de mange produkter fra Fing’rs her på Luxplus og find netop de kunstige negle eller andet negleudstyr som du lige står og mangler. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus