Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FEMFRESH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FEMFRESH

FemFresh

Som kvinde er det vigtigt at tage sig godt af sit underlivs ve og vel, hvilket betyder, at du skal have produkterne i orden som du bruger på dette intime og sarte område af kroppen. Bruger du helt almindelig sæbe, vil du forstyrre den naturlige ph-værdi, der findes i underlivet og dermed kan der opstå ubalancer. Med brandet FemFresh kan du undgå disse ubalancer og samtidig gøre området rent og friskt med de mange plejende og milde produkter. Her på Luxplus kan du få flere forskellige produkter fra FemFresh som alle har det tilfælles at skabe balance i underlivet, så du kan føle dig godt tilpas i din egen krop. 

Intimsæbe og intimpleje fra FemFresh

Med de fantastiske milde sæber kan du let og enkelt rengøre det intime område helt uden at føle gene eller ubehag. Alle produkter fra FemFresh er udviklet ud fra milde formler, som sørger for at holde huden i balance og samtidig efterlade området rent og friskt. FemFresh har udvilket en række forskellige intimsæber, så der er rig mulighed for at finde den variant som du føler passer bedst til dig og dine behov. De skønne intimsæber indeholder 150-250 ml, så du får altså rigtig meget produkt for pengene. Og vil du spare yderligere, så kan du her på siden få FemFresh produkterne til absurd lave priser med et medlemskab, så der er altså mange penge at spare. 

Intimservietter fra FemFresh

Er du på farten, og føler, at du har brug for at friske huden op, så kan du med FemFresh også få en pakke skønne intim wipes som du kan have med i tasken. På den måde skal du aldrig være nervøs for at føle ubehag eller være bange for at opleve ubehagelig lugt fra underlivet, da du lynhurtigt kan friske området op med en af de milde, men effektive intimservietter. 

Med et medlemskab kan du få alle de skønne FemFresh produkter til billige priser. Husk at du hos os kan få de første 30 dage helt gratis. Vi har altid gratis levering og leverer din ordre lige til din hoveddør. Meget nemmere bliver det ikke.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus