Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FEBREZE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FEBREZE

Febreze
Febreze er et populært husholdningsmærke grundlagt i 1998 som i dag sælges i hele verden. Virksomhedens navn Febreze kommer af ordet ”fabric” og ”breeze” og Febreze har specialiseret sig i at lave rengørings produkter som dufter virkelig godt. Især deres duftlys og air fresher udvalg er blevet særligt populært, og vi har derfor udvalgt de bedste og mest populære toiletdufte fra Febreze her på siden.
Prøv dig frem blandt de gode og billige duftlys og duft friskere fra Febreze med dufte af Vanilla Latte, eller den grønne Winter Garden som dufter skønt af vinterens hygge, juletid og grantræer. Du kan også prøve Febreze Set and Refresh Starter Kit med Apple & Spice som får dit toilet til at dufte skønt af nybagt æbletærte og skønne, varme krydderier. Duften af vanilje er altid skøn og en duft som de fleste er vilde med, og du kan derfor også finde flere Febreze toiletdufte og duftlys med den dejlige søde duft af vanilje. De mange toiletdufte fra Febreze kommer i et smart design der er nemt at bruge og som pynter flot.
Giv dit toilet et strejf af luksus og lækkerhed med et produkt fra Febreze som let og hurtigt fjerner uønskede lugtgener og spreder sin egen skønne duftnoter af eksempelvis vanilje, krydderier, æble eller andet.
Der er ingen grund til at det skal være så dyrt at købe duftlys og air fresheners til hjemmet. Vi har presset prisen på Febreze helt i bund og du kan spare over 50% på dine indkøb af de populære Febreze produkter.

Febreze startede som producent af toiletduft, duftlys og rengøringsmidler i England, men de mange gode Febreze dufte blev hurtigt så populære at brandet Febreze voksede sig kæmpestort og i dag kan man finde Febreze i de fleste supermarkeder rundt om i hele verden.
Kast dig ud i Febreze produkternes lækre kvalitet og funktionelle design og pift dit badeværelse eller toilet op med en god toiletduft fra Febreze. Billigere og nemmere bliver det ikke at få en god stemning og en god aroma på dit badeværelse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus