Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FAKE BAKE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FAKE BAKE

Fake Bake

Fake Bake er en selvbruner, som giver dig et langt mere naturligt udseende samt en holdbarhed som er op til 50% mere holdbar en mange andre selvbrunere. Fake Bake giver dig en smuk sol-kysset tone, som var du lige hjemvendt fra sydens sol. Parabener og andre kunstige tilsætningsstoffer er udskiftet med naturlige ingredienser for at undgå skadelige stoffer, så du får så skånsomt et produkt som muligt, som ikke skaber irritationer på din hud. Fake Bake har vundet flere priser og er i dag de kendtes foretrukne selvbruner.

Selvbruner fra Fake Bake på Luxplus

Med de forskellige selvbrunere fra Fake Bake kan du opnå en flot kulør, som holder dig smuk og gylden brun længe. Uanset hvilken konsistens du godt kan lide, kan du få det hele fra Fake Bake. Er du til en lotion variant kan du få dette fra brandet eller hvad med en selvbruner mousse, som fordeler sig perfekt på huden? En selvbruner er perfekt til dig, der ønsker at få en flot kulør uden at udsætte huden for solens stråler. Solen er med til at ælde huden, hvis du tager sol uden den korrekte spf beskyttelse. Men med den rigtige selvbruner skal du ikke gå på kompromis med den fine farve, da du kan påføre den så ofte du føler behov helt uden at gøre skade på din hud. 


Med Fake Bake vil du med sikkerhed få mange komplimenter for din gyldne farve. Med Fake Bake kan du også finde præcis den farve, som passer bedst til din hudtone som den er fra naturens side, så du på den måde opnår den farve, der passer bedst til dig og som ser mest naturlig ud på din hud. 


Har du fået lyst til at prøve de forskellige varianter fra brandet, så kan du købe herlighederne her på siden til små priser med et medlemskab. Prøv de første 30 dage helt gratis og opdag alle de skønne produkter som du kan spare mange penge på. Der er altid fri fragt og vi leverer lige til døren.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus