Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FAIRY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FAIRY

Fairy

Fairy er rengøringsmidler og rengøringsprodukter til opvask og daglig rengøring i hjemmet. Produkterne har en frisk duft og en effektiv virkeevne. Fairy produkter er drøje i brug, og kan bruges hver dag.
Fairy er et rengørings og opvaskebrand med fokus på familie, og det faktum at køkkenet er hjemmets kerne i mange husstande. Det er ikke bare et rum, hvor der bliver tilberedt måltider, men også et rum hvor livets lektioner læres og der bliver skabt minder sammen, som en familie. Men derudover bifalder Fairy til tanken om, at man sammen i et køkken, er inspireret til at lave retter, der er spændende og stimulerende. Men også at mad ikke kun er for at overleve, men også er til for at skabe noget, der er sjovt og samtidig tilfredsstillende.
Fairy bestræber sig på at skabe produkter, der gør det muligt at fokusere på madlavningen, så oprydning bliver gjort så nemt som muligt, så familien kan fokusere på at have kvalitetstid sammen.

EFFEKTIVE FAIRY OPVASKETABS

I 2006 lancerede Fairy opvasketabs, fordi der var sket en modernisering i familiemønstrene, og der derfor ikke var tid til opvask, og de fleste køkkener fik installeret opvaskemaskine. Fairy lancerede derfor Fairy Platinum, som er en opvaskekapsel der er så kraftig, at selv de mest genstridige pletter kan vaskes væk med denne opvasketab. De billige Fairy opvasketabs kan købes i forskellige størrelser. Er du træt af opvasketabs som ikke bliver opløst i opvaskemaskinen og som sidder snasket tilbage når maskinen er færdig? Æv, så anbefaler vi at skifte over til Fairy opvasketabs og vaskekapsler. De virker hver gang og opløser sig selv fuldstændig ved hver opvask.

FAIRY OPVASKEMIDDEL

I 1950’erne kom der et nyt produkt på markedet, nemlig Fairy opvaskemiddel. Produktet kom efter en stigende efterspørgsel på specialiserede produkter, der kunne hjælpe med bestemte jobs. Efter et år på markedet, havde seks ud af ti forbrugere købt et produkt, markedet for flydende opvaskemiddel havde fordoblet, og Fairy One var det bedst sælgende produkt på markedet.
Fairy er stolte over, at have været en del af familier verden over i over 60 år, og har lykkes at få stor succes takket være forskning, udvikling og videnskabelig gennembrud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus