Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

EYELENE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EYELENE

Eyelene

Har du altid drømt om at have lange fine øjenvipper, der kan ses? Du behøver ikke betale en formue for dette, men du kan få stilfulde øjenvipper til en god pris og i god kvalitet lige her hos Luxplus!

Når det kommer til Eyelenes kunstige vipper, er det svært for andre virksomheder at konkurrere med deres fantastiske design og kvalitet for pengene. Brandets fokus er på at hjælpe kvinder med at eksperimentere med deres makeup og deres øjenlook. Eyelene øjenvipper udstråler et feminin, roligt og flirtende look med deres produkter, der gør deres sortiment interessant og relaterer til et bredt publikum.

Naturlige kunstige vipper fra Eyelene

Eyelene vipper tilbyder en bred vifte af stilfulde og unikke former for kunstige øjenvipper. De passer perfekt til dem, der aldrig har brugt falske øjenvipper før, og som gerne vil være sikre på at få en masse for pengene.

Eyelene Lashes tilbyder alt fra det dramatiske look til de mere hverdagsagtige øjenvipper, der har et naturligt og enkelt design. De tilbyder alt hvad du behøver, hvis du aldrig har brugt kunstige øjenvipper, men også hvad de mest erfarne kvinder har brug for. Leder du efter et par øjenvipper til festen, der har mere dramatisk udseende, og det kan ses? Eller vil du helst have et par kunstige øjenvipper, som du kan bruge i hverdagen? Eyelene har alt hvad du leder efter!

Du kan vælge at købe en pakke med kun 1 par falske øjenvipper, eller benyt lejligheden til at købe en pakke med 2 par øjenvipper, så du kan spare endnu flere penge på dit køb! Disse tilbydes i mange forskellige former. Du kan vælge mellem længere, lige vipper eller mere tætte vipper i forskellige længder på hver vippe.

Billige vipper i god kvalitet

Hvis du er sikker på at føle, at du har lavet et godt køb, når det kommer til dine kunstige øjenvipper, så skal du prøve Eyelenes øjenvipper. Med Eyelene vipper får du øjenvipper i forskellige former og længder i god kvalitet og til en billig pris. Få mere definerede, markerede og synlige øjne med billige vipper fra Eyelene Eyelashes. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus