Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

EVOLUDERM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EVOLUDERM

Evoluderm

Evoluderm er et fransk brand, som producerer produkter inden for hårpleje, ansigtspleje, kropspleje og personlig pleje. Evoluderms primære fokus er at producere produkter af høj kvalitet til forbrugere, der i stigende grad går op i skønhedspleje, og til kvinder der går op i at pleje sig selv. Derfor fornyer Evoluderm sig i takt med de nye og stigende krav fra forbrugerne med nye formler, nye designs, nye emballager, mere respekt for miljøet osv.

Fransk hudpleje

Evoluderm er fransk hele vejen igennem. Det vil sige, at alt lige fra udvikling af formler, råmaterialerne, produktionen, markedsføringen og designet og så videre er fransk og lavet i Frankrig.

Evoluderm har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der passer til enhver kvindes hud, som er nemme at bruge og frem for alt, er Evoluderms produkter til at betale for.

Billige ansigtsmasker

Evoluderm laver mange forskellige og meget lækre ansigtsmasker og ansigtsscrubs til ethvert hudbehov. Maskerne indeholder de mest fantastiske, plejende, fugtgivende og velduftende ingredienser man kan forestille sig. Vi har blandt andet ansigtsmasker med agurk, arganolie og ler fra det lækre franske mærke. Vi har desuden ansigtsscrubs med ingredienser såsom aloe vera, fersken og forskellige nærende olier, der giver masser af fugt til huden.

Evoluderm har desuden lavet renseservietter, neglelakfjerner og makeupfjerner til alle slags hud og behov. Der er både makeupfjerner til den tørre hud, til den sensitive, til den fedtede og den kombinerede hud.

Vi kan desuden tilbyde et stort udvalg af kropspleje fra Evoluderm, blandt andet diverse bodyscrubs, shower gels, bodylotion, håndcremer og meget mere. Evoluderm har altså alt hvad du skal bruge, når du har tid og lyst til at forkæle dig selv og din krop.

De fleste af produkterne fra Evoluderm er uden parabener, og ingen af produkterne er testet på dyr.

Forkæl dig selv med lidt fransk og velduftende lækkerhed til få penge, det er nemlig altid en god ide, lige meget hvilket humør man er i eller hvilken årstid det er, fortjener man selvforkælelse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus