Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ESSENTIAL POWER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ESSENTIAL POWER

Essential Power

Skal du have givet dit hjem en god gang rengøring, så vil du naturligvis også gerne have det bedste resultat ud af dit hårde arbejde. Med Essential Power kan du få fyldt rengøringsskabet op med alle de produkter du har brug for, for at få gjort dit hjem skinnende rent og velduftende igen. Essential Power har sågar produkter som kan bruges til at rengøre din vaskemaskine, som også kan få brug for en omgang rengøring. Derudover kan du få mange andre herlige produkter som er drøje i brug, så du kan få glæde af dem længe. Se udvalgte igennem her på siden og få de produkter du mangler til dit hjem til stærke priser. 

Billig afløbsrens fra Essential Power

Af og til vil vores afløb stoppe til på enten badeværelset eller i køkkenet. Det kan være ubelejligt, når afløbet ikke vil være med mere, da vandet kan flyde over. Proppen i afløbet kan sommetider være svær at få bugt med. Derfor har Essential Power skabt en effektiv afløbsrens, som hjælper dig med at få fjernet proppen af skidt og snavs, så vandet igen kan løbe frit i rørene. 

Rens til vaskemaskine fra Essential Power

Som tidligere nævnt kan du få en rens til din vaskemaskine, som vil hjælpe dig med at fjerne den ubehagelige og sure lugt, som der kan opstå i maskinen efter mange ganges brug. Kan du ikke få den sure lugt til at forsvinde, så kan du prøve Essential Powers rens, der er skabt specifikt til din vaskemaskine. Den unikke rens vil hjælpe med at fjerne den ubehagelige lugt, så maskinen igen dufter ren og frisk. Når maskinen er ekstra ren, vil dit tøj også blive det, husk det. 

Udover ovenstående produkter, så kan du naturligvis også få andre skønne produkter fra Essential Power. Du kan blandt andet få pletfjernere og en universalrengøring, som hjælper dig med at gøre overflader, gulve og genstande rene og fri for støv. Se udvalget af Essential Power igennem her på Luxplus.dk og få hurtigt de produkter mellem hænderne, som du har brug for at have i dit hjem. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus