Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

EOS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EOS

EOS

EOS er et amerikansk brand, som blev grundlagt i 2006 af Brian Bradley. EOS er en serie af læbepomader, lip balm, håndcreme og bodylotion og barberskum, som især skiller sig ud fra konkurrerende produkter på det specielle design, og deres friske og klare farver.

I dag er EOS et anerkendt brand, som sælges i mere end 30.000 butikker verden over. Blandt nogle af EOS’ mest populære produkter er Lipbalm Blueberry Acai, EOS Hand Lotion Fresh Flowers og EOS Shave Cream Pomegranate Raspberry.

Shave Cream fra EOS er en ikke-skummende creme, hvilket betyder at barberingen bliver tættere, at hudens fugtighedsniveau øges, og at overfladen efterlades blød og glat. Du kan påføre cremen på både vådt og tørt område over hele kroppen. Indholdet består af Antioxidant vitamin C og E, som giver huden et sundere udseende.

Det er dog mest læbepomaderne EOS er blevet kendte for. Og det er vigtigt med en god læbepomade, så man undgår læber der udtørrer og sprækker. Med en god lip balm kan du pleje og fugte læberne, så dine læber altid er kysseklar. Det giver desuden et meget flottere resultat at lægge læbestift på velplejede læber.

Naturlige og økologiske læbepomader

Alle EOS’ produkter er lavet af genbrugsmaterialer og er uden parabener og glutenfri. EOS’ produkter er udelukkende baseret på naturlige og økologiske ingredienser, som indeholder en række vitaminer for at beskytte og pleje læber og hænder.

EOS læbepomade billigt

Hos Luxplus har vi et bredt sortiment af EOS’ produkter, blandt andet EOS’ lipbalms med alverdens lækre og naturlige dufte og smag. Læbepomaderne er fyldt med vitaminer og antioxidanter, der tilfører masser af fugt til læberne, samt efterlader dem med et markant sundere udseende. Vi har billige læbepomader fra EOS, så dine læber kan få den bedste pleje. Du får altså billig og naturlige læbepleje lige her, du skal bare finde ud af hvilken smag du ønsker, bestille den, og du kan begynde at give dine læber den bedste pleje allerede i morgen.

EOS er perfekt til alle, der ønsker ekstra luksuriøse produkter med naturlige, økologiske ingredienser med fantastiske duftvarianter og smage! Hvilken en EOS læbepomade er din yndlings?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus