Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ELYSIUM SPA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELYSIUM SPA

Elysium Spa

Vil du give dig selv et lækkert hjemmespa, hvor du rigtig kan få slappet af og få koblet fra og lade alle tanker om hverdagens stress, gøremål og forpligtelser fordufte for en stund, så har brandet Elysium Spa de helt rigtige produkter til dig som du kan bruge på badeværelset. Har du et badekar i dit hjem så har Elysium Spa de helt rigtige produkter som du kan bruge for at gøre dit bad til en skøn velvære seance, hvor du kan lade dig synke ned i det varme vand med de skønne Elysium Spa produkter og glemme tid og sted. 

Badebomber og badesalt fra Elysium Spa

Har du et badekar derhjemme som bliver brugt alt for lidt, så sæt tid af en dag til at fylde karret og giv dig selv et velfortjent spa treatment derhjemme i de trygge rammer. Elysium Spa er et brand, der har skabt både badebomber og badesalte, som er eminente produkter at bruge i forbindelse med afslapning på badeværelset. Fyld karret med vand af den temperatur som du foretrækker og kom herefter enten badesalten eller badebomben i vandet. Badeslaten vil synke til bunds og gradvist blive opløst i det varme vand. Det samme vil badebomben, men den vil flyde rundt i vandet alt imens den afgiver sæben, indtil den er helt opløst. Når du bruger en badebombe eller badesalt tilfører du den ultimative velvære til dit bad, som vil gøre din hud både ren og blød og du vil derfor føle dig behagelig afslappet og veltilpas mens du bruger de skønne Elysium Spa produkter på badeværelset. 

Giv dig selv et velfortjent pusterum fra dagens trummerum med Elysium Spa. Du få de herlige varianter med dufte af eksempelvis kokos og lime eller vanilje. Uanset hvilken duft du er til kan vi garantere dig en frydefuldt oplevelse på badeværelset ved hjælp af disse skønne spa produkter fra Elysium Spa. Her på siden får du produkterne til en skarp pris, så du kan med god samvittighed købe lidt forkælelse til dig selv. Rigtig god fornøjelse med dit hjemme spa. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus