Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ELIE SAAB

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELIE SAAB

Elie Saab

Elie Saab er en libanesisk designer som er blevet verdenskendt for sine utrolige haute couture kreationer med overdådige detaljer, mønstre og håndlavede detaljer. Elie Saab giver kvinder mulighed for at blive til prinsesser med alt hvad der hører til. I Milano og Paris bliver de eksklusive design hyldet for deres præcision og kostbarhed. Og den ekstravagante haute couture designer har selvfølgelig også udvidet sin kompetence til at fremstille de mest udsøgte parfumer til kvinder. Elie Saab parfumer er eksklusive kvindeparfumer som lader kvinden udstille sin unikke skønhed. Med friske og feminine duftnoter, har Elie Saab formået at skabe haute couture i parfumeform.

Luksusparfumer fra Elie Saab

Dufte som Elie Saab Le parfum og Le Parfum Intense er vidunderlige pink parfumeflakoner med det ypperste som Elie Saab designhuset har at byde på. Få en lille bid af Paris Haute Couture verden med en eksklusiv parfume fra Elie Saab.
Duften Elie Saab Rose Couture er bestemt også værd at nævne. Denne duft favorit parfume fra Elie Saab har allerede fundet mange fans i Frankrig, Italien og flere andre modehovedstæder.

Haute Couture og parfume fra Elie Saab

Elie Saab er en opfylder af drømme. Forestil dig de smukkeste luksuskjoler, og du har haute couture mesteren Elie Saab. Men udover de smukke blondedetaljer og haute couture kjoler, kan Elie Saab parfumerne også beskrives som førsteklasses parfumer der gør drømme til virkelighed. Friske, frugtige og pink noter af f.eks. blomster, vanilje og citrus, forfører enhver kvinde når duften af Elie Saab parfumen rammer huden og lader sine luksuriøse dråber overstrømme sanserne. Elie Saab finder sin inspiration hos smukke og stærke kvinder og forsøger at fremstille parfumer som kan gøre kvinden til midtpunkt og understrege hver kvindes unikhed og indre skønhed. Elie Saab parfume er derfor til den selvsikre kvinde som tør være midtpunkt for forelskede blikke og få komplimenter for sin skønne duft. Prøv en parfume fra Elie Saab og føl dig som den prinsesse du altid har drømt om at være.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus