Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ECOTOOLS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ECOTOOLS

EcoTools

Vil du have det bedste ud af dine makeupprodukter, så kræver det ofte, at du først og fremmest har værktøjet i orden. Med Ecotools har du mange muligheder for at skabe en spændende makeup ved hjælp af de mange redskaber som brandet kan tilbyde. 

Miljøvenlige makeupbørster fra Ecotools 

Ecotools blev skabt med ønsket om at skabe produkter, som ville hjælpe kvinder med at føle sig smukke udenpå og godt tilpas indeni. De to stiftere af brandet er søstrene Jen og Stacey. De to kvinder startede i 2007 ud med en makeupbørstekollektion, som både var miljøvenlig, cool, af god kvalitet og til en fornuftig pris som alle kunne være med på. Denne kollektion blev startskuddet for brandets store udvalg, som de i dag konstant udvikler på, så du kan få det bedst mulige produkt i hånden. Udover makeupbørster så tilbyder Ecotools også produkter såsom hårbørster og renseservietter, der nemt og enkelt vil rengøre dine makeup pensler.

Cruelty free produkter fra Ecotools 

Alle produkter fra Ecotools kan benyttes med god samvittighed, både over for vores klode, men også i henhold til dyrevelfærd, da Ecotools ikke anvender animalske stoffer i forbindelse med udviklingen af deres produkter. Brandet er endda PETA certificeret, hvilket betyder at de er 100% veganske. Udover at have hjertet på rette sted, hvad angår dyrs ve og vel, så benytter Ecotools sig også af miljøvenlige materialer, da de ønsker at mindske det aftryk vi mennesker sætter på vores miljø. Eksempelvis genbruger Ecotools aluminium og plastik i forbindelse med deres produktion af produkter. Alle håndtag på Ecotools produkter er udvundet af bambustræ, som er et miljøvenligt materiale, da det er et af de hurtigst voksende planter på jorden. Ecotools ønsker med disse ovenstående tiltag at tage ansvar i forbindelse med deres produktion af skønhedsprodukter, så du kan nyde de mange pensler og børster med god samvittighed, både over for dig selv, dyrene og jordkloden. 


Find en lang række Ecotools produkter her på Luxplus, som kan hjælpe dig med at skabe lige præcis det look, du drømmer om.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus