Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

EARTH CONTROL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EARTH CONTROL - NATURLIGE OG ØKOLOGISKE SNACKS

Earth Control

Naturlige, enkle og sunde snacks som nødder, kerner og tørrede frugter fra hele verden kan nydes direkte fra posen og tilføjer ekstra nydelse til dine måltider - som topping til morgenmad, salat eller som snacks mellem måltiderne. Earth Control er naturlige snacks, der kommer i mange overraskende smagsvarianter til billige priser. Earth Control tilbyder nødder og mandler, tørrede frugter og bær, kerner, frø og blandede poser.

Ud over det sædvanlige udvalg tilbydes økologiske nødder og tørrede frugter til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med det økologiske.

Økologiske snacks fra Earth Control

Det er ofte de små ting der gør en stor forskel, når vi er stressede i hverdagen. Earth Control er til dig, der hele tiden forsøger at udvide dine smagsoplevelser og ønsker at gå væk fra det lidt mere usunde. Produkterne gør en stor forskel for dine måltider og kan bruges i dine daglige måltider eller til bagning. Earth Control arbejder for at skabe ærlige produkter, der er nemme at bruge - alt for at gøre det lettere for dig at lykkes med grønne, sunde og naturlige måltider.

Kvalitetskontrol er vigtigt for Earth Control

Earth Control er for dem, der er interesserede i hvor produkterne stammer fra, og som søger ægtheden. Earth Controls råvarer kommer fra hele verden, hvor de kan vokse på den mest naturlige måde. Det stiller store krav til kvalitetskontrol, indkøb og ansvar. Earth Control tilhører System Frugt A/S, som er en velkendt leverandør med speciale i global sourcing og naturlige produkter som tørrede frugter, nødder, kerner og bær samt friske frugter og grøntsager. Produkterne er BRC-certificerede, hvilket betyder, at det stiller store krav fra jord til bord, og derfor høje krav til både fødevaresikkerhed og kvalitet. Earth Control er også inkluderet i BSCI Code of Conduct, hvilket betyder, at de er forpligtet til at overholde CSR-principper vedrørende menneskelig, miljømæssig og etisk handel. Derudover er de også medlemmer af FNs Global Compact, en af ??verdens største og mest bæredygtige initiativer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus