Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DYLON

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DYLON

Dylon

Når man bruger tid på at vaske tøj, er det vigtigt at bruge produkter, som sikrer gode resultater hver gang du vasker dit tøj. Med produkter fra Dylon kan du være sikker på at opnå skønne resultater, hvor dit tøj vil blive helt fri for skidt og snavs og dermed fremstå så godt som nyt. Her på Luxplus kan du få de skønne vaskemidler til små priser, så du kan bruge dine penge på alt det, der er lidt sjovere. 

Vaskemiddel til hvidt tøj fra Dylon 

Kender du det med, at du har købt skinnende hvidt tøj, men med tiden synes tøjet at miste sin sprøde hvide og rene farve, men ser nu en smule grålig ud? Med Dylon vaskemiddel til hvidt tøj, slipper du for denne ubehagelige og ærgerlige situation, da vaskemidlet er med til at bevare den skønne hvide farve i tøjet, så det fremstår nyt i meget længere tid. Med Dylon er det slut med trist hvidt tøj, der har fået et gråligt skær. Så vasker du dit tøj med Dylon vaskemiddel til hvidt tøj, vil dit tøj ikke synes at blive brugt, da det vil holde sit hvide friske look. 

Colour Catcher til farvet tøj fra Dylon

Dylon har udviklet en smart Colour Catcher til dig, der ønsker at blande dit farvede tøj med flere forskellige farver i samme vask. Colour Catcher er et lille sheet som du vedlægger i maskinen sammen med dit farvede vasketøj. Colour Catcheren sørger for at suge overskydende farve til sig, så alt dit tøj ikke ender med at blive misfarvet af de forskellige farver der findes i maskinen. Det lille sheet er derfor super smart til dig, som er nervøs for at de forskellige farver vil smitte af på noget af det tøj, som ikke bærer så kraftige farver. 


Køb din Colour Catcher eller vaskepulver til det hvide tøj her på Luxplus og spar mange penge. Bestiller du de skønne produkter inden klokken 15.00 kan du have produkterne foran din hoveddør allerede den efterfølgende dag, så du hurtigt kan komme i gang med at vaske dit tøj skinnende rent. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus