Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DURACELL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DURACELL

Duracell

Siger man batteri, kan man ikke undgå også at nævne brandet Duracell. Det måske allerstørste og mest kendte batteri brand i verden nogensinde. Duracell producerer batterier i Europa, Kina og USA og er blandt de bedste og mest holdbare batterier på verdensplan. Med den lille, hurtige, lyserøde kanin, gjorde Duracell sig kendt verden over som batterier der holder markant længere end alle konkurrenternes. I over 90 år har Duracell fremstillet de bedste batterier i alle typer og størrelser. Denne enorme erfaring og udvikling inden for batteri branchen er et fast bevis på Duracells imponerende ydeevne og holdbarhed.

Hvilke batterier holder længst?

Der er foretaget utallige batteri tests som påviser at Duracell er meget holdbare og effektive i forhold til mange andre batteri mærker. Duracell er et kvalitetsbatteri hvor pris og kvaitet hænger sammen. Duracell batterier er forholdsvis billige og du får en imponerende kvalitet for pengene. Er du træt af at dit batteri er for sløvt og hele tiden løber tør for strøm, var det måske på tide at skifte over til Duracell.
Her på sitet finder du flere af de mest populære Duracell batteri størrelser og blandt andet de mest brugte batterier Duracell AA og Duracell AAA som typisk findes i de fleste mindre apparater og elektronisk udstyr.

Flere størrelser batterier fra Duracell

Du kan både finde praktiske små pakninger med Duracell batterier, og Duracell kæmpekøb batterier så du altid har et lager fyldt med Duracell til ethvert behov. Der er ikke noget mere irriterende end når en fjernbetjening pludselig løber tør for batteri, eller når børnenes nye legetøj skal bruge batterier. Sørg for altid at være forberedt med et godt batteri fra Duracell. Har du først prøvet Duracell batterier, tør vi godt love dig at du aldrig går tilbage til de billige, dårlige batteri mærker igen. Duracell er uden tvivl bare de bedste batterier der findes. Hvilke batterier holder bedst? Svaret er Duracell.

Duracell laver kvalitets batterier til alle behov. Batterierne fra Duracell har en lang ydeevne og er udviklet til at give fuld power i længere tid end konkurrerende mærker indenfor batterier. Duracell har produceret batterier i over 90 år og betragtes som et af de ledende brands på markedet. Husk altid at brugte batterier skal bortskaffes på forsvarlig vis og bør afleveres til genbrug.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus