Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DSQUARED2

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DSQUARED2

Dsquared2
Dsquared2 er et luksus parfume brand startet i Canada af tvillingebrødrene Dean og Dan. Dsquared2 er skabt med en kærlighed til den rå natur og hjemlandet Canada, og især naturelementerne går igen i både valget af parfume dufte og parfume emballage. Dsquared2 parfumer til kvinder og mænd fortolker de grundlæggende elementer som luft, vand og træ. Især parfumen Dsquared2 He Wood eau de toilette er populær i sit smukke design inspireret af de rå naturelementer og sin skønne maskuline parfume duft.
Af andre populære Dsquared2 parfumer og edt til mænd kan nævnes Intense He Wood edt og Dsquared2 He Wood Rocky Mountains som er en edt til mænd som er inspireret af bjerge og rå natur og som især er henvendt til en maskulin mand som værdsætter naturen.

Skaberne bag Dsquared2 har et ønske om at skabe parfumer til mænd og kvinder som indeholder de absolut ypperligste, stærkeste og mest enkle naturlige materialer. Dsquared2 er derfor parfumer med sans for detaljerne og med en ekstravagance der kommer til udtryk i en parfume duft lidt ud over det sædvanlige. Parfume flaskerne fra Dsquared2 er netop designet efter det naturlige udtryk de skal repræsentere. Dsquared2 Wood parfume serien er naturlig, enkel og frisk i sine dufte til mænd og til kvinder, og passer til de fleste.

Dsquared2 er et eksklusivt og luksuriøst parfume brand, men du kan finde de mest populære Dsquared2 parfumer til en meget billig pris her. Forkæl dig selv med en lækker ekstravagant parfume duft fra Dsquared2 i et gennemført og moderne design, og spar mange penge på de eksklusive Dsquared2 dufte. Dsquared2 edt er drøj i brug, og duften holder længe på kroppen. Lad dig forføre af en unik duft og det smukke parfume design. Dsquared2 har med deres særlige parfume skabt en duft klassiker der er kommet for at blive.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.