Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DRYNITES

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DRYNITES

DryNites

Ca. 19% af alle børn i alderen 4 til 15 år har problemer med sengevædning. Dette kan medføre sociale problemer, og nedbryde dit barns selvværd. Sengevædning betragtes ikke som en sygdom og er noget, som de fleste vokser fra. Dette ændrer imidlertid ikke, hvor svært det kan føles for det barn, der tisser i sengen.

En trøst er selvfølgelig at vide, at du ikke er alene. Og at dette er langt fra usædvanligt. En anden trøst er selvfølgelig, at der er hjælpemidler, der kan holde barnet eller den unge tør hele natten. En af disse hjælpemidler er DryNites natbleer.

DryNites er et brand, der specialiserer sig i at skabe løsninger til børn, der ikke kan holde sig hele natten. Med DryNite natunderbukser kan du hjælpe dit barn med at genopbygge sit selvværd. Samtidig vågner barnet ikke i en våd seng midt om natten, men får en hel nats uafbrudt søvn.

Drynites natunderbukser

DryNites er tilgængelige i tre størrelser for både drenge og piger (3-5 år, 4-7 år, 8-15 år). Disse natbleer er super absorberende og diskrete. De sættes på som et par bukser og ser stort set ud som et par underbukser, hvilket gør at det føles og ser mere naturligt ud for dit barn. Disse natunderbukser er også specielt udviklede til at være så diskrete som muligt.

DryNite natunderbukser kan være en del af løsningen på problemet. En løsning, der kan betyde, at du og dit barn kan sove hele natten. En løsning, der kan også betyde, at dit barn ikke bliver nødt til at føle skyld og skam for have tisset i sengen, hvilket igen kan bidrage til at opbygge selvværd.

Drynites bleer


På denne side har vi samlet vores sortiment af DryNites bleer til lave priser. Hvis du bestiller hos Luxplus, kan du få din pakke leveret lige foran hoveddøren. Dette kan være en kæmpe fordel, hvis du køber stort eller tungt ind, og du dermed slipper for at skulle slæbe det hjem fra butikken.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.