Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DREAMIES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DREAMIES

Dreamies

Kæledyr er for mange, noget af det kæreste de ejer og derfor ønsker os med husdyr også at give dem den allerbedste næring og se dem veltilpasse og sunde. Brandet Dreamies er eksperter i at skabe lækre delikatesser til vores små pelsede venner, som de uden tvivl vil elske! Er du katteejer, kan du med fordel købe lækre Dreamies varianter, som er forkælelse for enhver kat.

Dreamies til katte

Hos Dreamies har de udviklet en række forskellige godbidder til katte. Hver pose indeholder forskellige smagsvarianter, men fælles for alle produkterne er, at de tilfører næring til din kat foruden at være en velsmagende treat for dit kæledyr. 

Godbidder til katte med smagen af kylling og and

Da katte er så vilde med smagen af Dreamies har brandet udviklet Mix posen, som indeholder hele to delikate smage af både kylling og and. Godbidderne er spækket med ingredienser, som katte vil synes godt om. 

Godbidder til katte med smagen af kylling 

Bryder din kat sig ikke om Mix posen, kan du også få en pose med en ren smag af kylling. Den er fyldt med lækre ingredienser, som katte vil nyde at sætte tænderne i. Gør din kat glad og forkæl den med de lækre sprøde godbidder.  

Godbidder til katte med smagen af oksekød 

Forkæl din kat med denne sprøde og lækre snack, som består af en sprød og knasende yderside med et blødt indhold. Bidderne kommer i perfekte størrelser, der er nemme for din kat at spise. Ryst posen og se din kat komme løbende for at få en godbid.

Godbidder til katte med smagen af laks

Foruden ovenstående produkter findes der også en variant med laks, hvis din kat er til fiskesnacks. Så uanset hvilken smagsvariant som måtte være din kats fortrukne, så har Dreamies helt sikkert den snack, som din kat vil kunne lide. 


Med Dreamies kan du være sikker på, at din katteven altid får noget af det allerbedste. Bestil dine kattesnacks her på Luxplus inden klokken 15:00 og få dem leveret dagen efter. Din kat vil elske dig for det.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus