Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. WARMING

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. WARMING

Dr. Warming

Dr. Warming er et dansk hudplejemærke udviklet af danske dermatologer og testet i brug på Hvidovre Hospitals Hudafdeling. En stor del af produkterne bærer Astma og Allergi Danmarks mærkning og er meget hudvenlige, så selv den mest følsomme hud vil kunne tåle produkterne.

Dansk hudpleje til tør og meget tør hud

Dr. Warming tilbyder hudcremer med højt fedtindhold på 85%. Cremerne har meget gode fugtbevarende egenskaber, så huden forhindres i at udtørre og irritation, samt kløe kraftigt reduceres og gener minimeres. Dr. Warming's hudplejeprodukter er meget velegnet til dig, der har problemer med tør og irriteret hud på kroppen, i ansigtet, i intimområdet eller på læberne. Produkterne er også velegnede til børn, pga. det høje fedtindhold og den lave allergirisiko.

Dr. Warming sørger for at det er slut med problemhud

Lider du af tørhed, eksem eller psoriasis i intimområdet, så er Dr. Warming's Critical Care en creme du bør prøve. Cremens høje fedtindhold blødgør og giver huden sin elasticitet og smidighed tilbage. Cremen kan anvendes af alle, men kan være særlig hjælpsom til kvinder i overgangsalderen, der døjer med tørhed. Cremen er 100% vandfri og velegnet til vandallergikere.

Et andet vidunderprodukt er Dr. Warming's klassiske Salve, der kan anvendes på og beskytter mod kuldeskader og er velegnet til brug under selv ekstreme vejrforhold. Salven kan også anvendes til tør og sart hud, der kræver ekstra intens pleje. Salven indeholder kun vegetabilske olier og hypoallergiske ingredienser.

Leder du mere efter en god basissalve, så er Dr. Warming's Basiscreme svaret. Med denne parfumefri hudcreme kan du tackle sart og irriteret hud, som får hjælp til at hele og blive normaliseret påny. Skal læberne have en tur, så anbefaler Luxplus Warming Lip Care, som er en fed creme til den sarte hud på læberne. Læbesalven kan anvendes hvor som helst og når som helst. Trænger dine læber til en fed og god læbepomade, som heler og beskytter, så er denne lille læbepomade guld værd. Prøv selv de hudvenlige produkter, som er testet i praksis og oplev en hud som føles helet og beroliget.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus