Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. SZMICH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. SZMICH

Dr. Szmich

Har du brug for at få rengjort dine hænder i en fart, så er en god håndsprit altid fantastisk at have lige ved hånden, da du i løbet af blot et øjeblik kan få helt rene hænder, som er fri for bakterier. En håndsprit er på den måde altid essentiel at have med sig rundt, hvis du eksempelvis er med offentlig transport, på festival eller et helt tredje sted, hvor du har brug for at få rengjort dine hænder, men hvor der ikk er vand og sæbe til rådighed. Med Dr. Szmich får du en herlig håndsprit, som vil hjælpe dig med at blive bakterierne kvit, så du kan holde sygdomme for døren.

Håndsprit fra Dr. Szmich

Brandet Dr. Szmich har gennem to årtier produceret produkter med antibakterielle egenskaber. Du kan derfor være sikker på, at du er i gode hænder hver gang du køber en håndsprit fra Dr. Szmich. En håndsprit er altid en god ide at have på sig, så du mindsker risikoen for at blive smittet med sygdommen eller selv bringe smitte til andre. Opholder du dig et sted, hvor der er mange andre mennesker, som rører ved de samme genstande er det en god ide, at bruge en håndsprit fra Dr. Szmich undervejs, så du er sikker på at slå de dårlige bakterier på dine hænder ned. Håndspritten fra Dr. Szmich indeholder hele 70% alkohol som eliminerer bakterierne. Derudover er håndspritten også tilført plejende aloe vera, så produktet også tilfører dine hænder plejende egenskaber.

Håndsprit til tasken

Med Dr. Szmich har du et produkt på dig som du kan have med dig overalt. Den lille fine størrelse er perfekt til at have i tasken, bilen eller i lommen i jakken. På den måde kan du altid have den effektive håndsprit med dig uden problemer og hurtigt få sprittet dine hænder helt rene igen i løbet af et øjeblik. Væsken er tynd og fordamper hurtigt på huden, så det tager blot få sekunder at rengøre dem med sprit, før du kan fortsætte dagligdagen som normalt.

Vil du passe godt på dig selv og dine medmennesker, så skynd dig at få fingre i Dr. Szmich fantastiske håndsprit. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus