Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. SANTÉ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. SANTÉ

Dr. Santé

Dr. Santé er en del af det Polske brand Elfa Pharm, som er har mange lækre brands under sine vinger inden for hudpleje, hårpleje, fodpleje og ansigtspleje. Dr. Santé er altså i gode hænder hos et brand med mange års erfaring, som gør at de har forstand på hårpleje.

Dr. Santé er hårpleje når det er bedst. Brandet er delt op i tre linjer: Argan, Macadamia og Keratin. Alle tre linjer omfatter produkter såsom shampoo, hårmaske, conditioner, hårspray, hårolie og meget mere.

Dr. Santé tilbyder en række af produkter der er gode til et tørt, skadet eller svækket hår. Hårplejeprodukterne er naturlige, og er så billige, at du sagtens kan bruge dem hver dag.

Hårpleje med arganolie

Arganolie er blevet utrolig populært at bruge i hårprodukter, fordi det har en helt unik måde at genopbygge hårstråene og give håret pleje på. Arganolien trænger dybt ind i håret, og forhindrer spaltede spidser. Håret bliver mere blødt og elastisk.

Arganolie er derfor rigtig godt at bruge i et tørt og slidt hår. Dr. Santés serie med arganolie findes både som shampoo, conditioner og hårmaske, så dit hår kan få så meget pleje som muligt.

Hårpleje med macadamiaolie

Dr. Santé har også lavet en serie baseret på macadamia olie, som har den store fordel at det hverken fedter håret eller huden når man bruger det. Macadamiaolie absorberes hurtigt ind i hårsækkene og hovedbunden, og håret efterlades blødt og sundt. Mcadamianøder indeholder omega-7 fedtstoffer, som er en vigtigt for vores hovedbund og hårsækkene. Med alderen falder niveauet af fedtstofferne, og det er derfor godt for hårsækkene at vi plejer håret med omega-7.

Hårpleje med keratin

Endelig har Dr. Santé lavet en linje med keratin. Keratin er håret byggesten, og forhindrer spaltede spidser i at opstå, og giver fugt til håret. Keratin er det stof der sidder uden på hvert enkelt hårstrå, og det er derfor vigtigt at tilføre keratin til håret, da det beskytter og opbygger. Resultatet er et sundt og glansfuldt hår.

Du finder billig hårpleje fra Dr. Santé med enten arganolie, macadamiaolie eller keratin lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus