Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR MAGIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR MAGIC

Dr Magic

Vil du gøre rengøringen til en leg derhjemme, så lad Dr. Magic hjælpe dig med de huslige pligter. Brandet tilbyder en række rengøringsprodukter, som alle indeholder aktive ingredienser, som let og enkelt giver dig et renere hjem. 

Rengør din ovn med Dr. Magic Oven & Grill Cleaner

Vi kender alle det besvær, der er forbundet med at rengøre vores ovn. Det kan hurtigt blive bøvlet og ende med at være en negativ oplevelse. Heldigvis har Dr. Magic udviklet Oven & Grill Cleaner, som er et effektivt produkt, som hurtigt vil hjælpe dig med at komme snavs og fedt til livs. Det har aldrig været nemmere at rengøre ovnen med Dr. Magic. 

Undgå en stoppet vask med Dr. Magic Double Action Foamer

Er din vask stoppet og kan du ikke løse problemet med kogende vand, så prøv Dr. Magics Double Action Foamer. Denne flaske indeholder alt det, som vil hjælpe dine rør i køkken og badeværelse med at blive fri for tilstopninger, så vandet igen vil løbe frit uden problemer. Produktet indeholder to dele, en del til at fjerne blokeringen og en anden, som rengør vask og rør. På den måde er du sikret et skinnende rent resultat, hver gang du bruger Dr. Magic. 

Rengør dine fliser med Dr. Magic Path & Patio Cleaner 

Har du fliser foran dit hus eller en terrasse med fliser eller sten, så har du nok oplevet, hvordan de kan se ud efter et år med skiftende vejr med regn, sne og blæst. Med Dr. Magic kan du let og enkelt fjerne alger, skidt og snavs fra dine fliser med Path & Patio Cleaner, som sørger for at dine fliser bliver så gode som nye. 

Vaskepulver fra Dr. Magic 

Udover ovenstående produkter, kan du ligeledes få vaskepulver fra brandet, som vil hjælpe dig med hver en tøjvask, så dit tøj efterlades rent og velduftende. 


Prøv de mange effektive produkter fra Dr. Magic i dit eget hjem og gør rengøringen let og overskuelig. Find en god portion af Dr. Magics produkter her på Luxplus til overkommelige priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus