Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. J'S

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. J'S

Dr. J's

Der er ingen tvivl om, at vi elsker vores kæledyr. Men hvor hyggelige og kærlige de end er, er vi ofte mindre glade for dem, når de kommer ind med snavs i huset. Heldigvis har Dr. J’s din ryg, når det kommer til snavs og lugt hos kæledyrene. Dr. J's tilbyder et udvalg af produkter, der gør dit liv renere og mere velduftende, selv når du bor sammen med en hund.

Hundeshampoo

Dr. J's produkter burde være obligatoriske at have stående i enhver hundeejers hjem. Der er ikke noget mere irriterende end pletter fra hunden lige efter at du har gjort rent. Derfor har Dr. J's udviklet en række produkter til at hjælpe dig med at gøre livet med kæledyr nemmere.

Hvis dit hjem lugter dårligt, eller hvis du bare vil gøre dit hjem ekstra rent og mere hygiejnisk, kan du klikke på et af de produkter, der er et antibakterielt middel i. De hjælper dig med at holde seng, madskåle, arbejdspladser, tæpper, gulve og kurve rene og fri for bakterier, og endda også din hund!

Hvis du har problemer med dårlig lugt fra hundens afføring, kan du bruge et produkt, der fjerner bakterier og lugt, som indeholder naturlige ingredienser såsom aloe vera. Nu behøver du ikke et mirakel til at fjerne pletter og lugt fra dyr, du kan ganske enkelt købe Dr. J’s produkter, der indeholder alle de rigtige ingredienser til effektivt at rense de områder, der er blevet beskidte på grund af dine dyr, som f.eks. dit tøj, tæpper og tekstiler.

Billige produkter mod dyrelugt

Dr. J's har en række produkter, der dækker dine behov, når du har en hund. De hjælper dig nemlig med at holde hjemmet rent og sørge for at alle mand har det godt, ved at sikre at ikke bare hjemmet men også tøj, møbler og tekstiler dufter rent. Sådanne produkter er måske ikke det man ønsker skal koste alt for meget, hvorfor vi har sørget for at du kan købe Dr. J’s fantastiske produkter her hos Luxplus til nogle gode priser, så der er mere råd til alt det sjove.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus