Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. JOHNSON'S

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. JOHNSON'S

Dr. Johnson's

En god håndhygiejne er altid vigtig, for at du kan sikre din egen- og familiens sundhed. Vi bruger vores hænder hele tiden ud gennem dagen - når vi siger hej til nye mennesker, når vi handler ind i supermarkedet, kører bil, på arbejdspladsen osv. Listen med steder vi rører er rigtig lang. På alle de overflader som andre mennesker også kan røre ved sættes der bakterier. Ikke alle bakterier er dårlige for os og vi har også brug for bakterier af en bestemt art i vores krop for at vi kan fungere. Dog kan fremmede bakterier ende med at gøre os syge, hvilket alle selvfølgelig så vidt muligt vil undgå. Med Dr. Johnsons kan du sørge for at dine hænder altid er fri for bakterier, så du hverken selv bliver smittet eller smitter andre. 

Hånddesinfektion fra Dr. Johnsons 

Med Dr. Johnsons Hånddesinfektion kan du hurtigt få fjernet de bakterier du ikke ønsker at have på dine hænder. Det er derfor altid en fordel at have hånddesinfektionen med sig på farten, så du altid kan slå mængden af bakterier ned i en fart. Her på Luxplus får du de skønne Dr. Johnsons produkter til små priser, så du kan med sikkerhed få råd til at have produkterne stående de steder, hvor du bevæger dig dagligt - eksempelvis i bilen, kontoret og dit hjem. På den måde er du altid sikret at kunne gøre hænderne rene igen, så du ikke skal være bekymret for, om du går med bakterier på dine hænder, som kan føre til sygdom. Her på siden kan du få forskellige varianter fra Dr. Johnsons, så du har lidt forskelligt at veksle imellem. 

God håndhygiejne med Dr. Johnsons

Med Dr. Johnsons er du altid sikret rene hænder, så du med god samvittighed kan være omkring andre og beskytte dig selv, hvis du ønsker at desinficere dine hænder undervejs eller efter et socialt arrangement. På den måde passer du godt på både dig selv og andre. Her på siden får du Dr. Johnsons hånddesinfektion til små priser, så du altid kan være sikker når du forlader dit hjem. Bestil produkterne inden klokken 15.00, så har du dem allerede mellem hænderne den efterfølgende dag. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus