Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. FRESH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. FRESH

Dr. Fresh

Vores tænder er vigtige at beskytte, da de skal holde hele livet. Det er både dyrt og smertefuldt at komme til tandlægen for at få ordnet samtlige huller eller det der måtte være værre. Sørg derfor for at opretholde en god og sund mundhygiejne, så dine tænder har de bedste forudsætninger for, at holde et langt liv uden for mange huller og skader på tænder og tandkød. Med produkter fra Dr. Fresh kan du hjælpe dine tænder godt på vej og sørge for at de bliver helt rene og fri for madrester, hver gang du svinger tandbørsten. 

Dr. Fresh tandpasta og tandbørste

Skal du ud og rejse og vil du pakke let, så har Dr. Fresh skabt et lille rejsekit som du let og enkelt kan have med dig i tasken. Sættet består naturligvis af en god tandbørste, som børster tænderne blidt, men effektivt og sørger for at alt snavs børstes væk fra tænderne, så de er klar til dagen eller natten. I rejsesættet får du også en dertilhørende tandpasta, som aktivt hjælper dig med at undgå, at der opstår huller i tænderne samt at tandkødet holdes sundt og friskt. Med rejsesættet kan du være sikker på, at du har et produkt ved hånden som vil gøre arbejdet rigtig fint med at få rengjort både tænder og tandkød, så du afslutter tandbørstningen på en super god og behagelig måde. Med Dr. Fresh kan du derfor vide dig helt sikker, hvad angår mundhygiejnen uanset, hvor du måtte befinde dig i verden. Prøv det lille tandpleje rejsesæt fra Dr. Fresh næste gang du skal ud og rejse i den store verden. Du vil med sikkerhed synes om det lille sæt, da det både er nemt og medgørligt at have med i kufferten, da det ikke fylder meget. 

Køb dine Dr. Fresh produkter her på Luxplus.dk og få produkterne til endnu billige priser med et medlemskab til siden. Din ordre bliver leveret lige til døren inden 1-2 dage, så meget nemmere bliver det altså ikke at købe produkter til rejsen. God shoppelyst på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus