Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. BECKMANN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. BECKMANN - EFFEKTIV RENGØRING

Dr. Beckmann

Med Dr. Beckmann som specialist i pletfjerning, behøver du ikke bekymre dig om selv de hårdeste pletter. Med en 30 år lang historie, er Dr. Beckmann nu den bedste pletfjerner i Europa og blev for fjerde gang i 2015 tildelt "Top Brand prisen” inden for pletfjernelse. I over 40 år har Dr. Beckmann står for kompromisløs renlighed, og tilbyder i dag en bred vifte af specialprodukter til pletfjernelse, tøjvask og rengøringsmidler. Deres sortiment består af effektive produkter, som konstant udvikles for at give de største muligheder for rengøring. Dr. Beckmann blev grundlagt i 1971 og er til stede overalt i verden; Europa, Amerika, Afrika og Mellemøsten og Asien.

Bionedbrydelige vaskemidler fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann garanterer højeste kvalitet og effektivitet. Virksomheden beskytter miljøet og arbejder ansvarligt med deres råvarer. Alle stoffer i Dr. Beckmanns vaskemidler er bionedbrydelige. De reducerer også deres transportruter gennem produktion i Tyskland og til nabolandene i EU, og derfor er alle deres produkter certificeret i henhold til EU-initiativet om bæredygtig rengøring.

Billig pletfjerner

Her på Luxplus finder du en bred vifte af Dr. Beckmanns pletfjernings produkter, der kommer i mange forskellige variationer. Vi lover, at du altid kan købe Dr. Beckmanns rengøringsmidler billigt lige her, så du hurtigt, nemt og effektivt kan behandle dine vanskelige pletter uden at betale en formue. Deres produkter kan fjerne en bred vifte af pletter på bl.a. tekstiler, tæpper og møbler.

Tekstilvask som beskytter mod misfarvning og bevarer farverne

Hver gang du vasker dine tekstiler slider det på stoffet. Det er nemlig ikke kun snavs, der vaskes væk, men også partiklerne i tekstilet, hvorfor stoffet med tiden falmer. Vil du beskytte mod misfarvning og bevare farverne? Med Dr. Beckmanns vaskeprodukter finder du en række forskellige produkter, som tager hensyn til tekstilerne - alt sammen til en billig pris hos Luxplus!

Rengøringsmidler fra Dr. Beckmann

Snavs, belægninger, forkalkning eller irriterende lugt? Med Dr. Beckmanns rengøringsmidler kan du nemt og effektivt løse dine rengøringsproblemer og nyde at dine køkkenmaskiner fungerer som de skal. På Luxplus finder du rengøringsmidler til både dine maskiner og overflader.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus