Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DOMESTOS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DOMESTOS

Domestos
Domestos specialiserer sig inden for effektive rengøringsmidler med blegemiddel. Firmaet blev etableret i England i 1920’erne, og blev solgt dør-til-dør af sælgere på cykel. I dag kan du købe Domestos i 35 lande.

Produkterne passer primært til rengøring af badeværelset. Hos Luxplus kan du blandt andet finde toiletrens med duft af citrus, mountain fresh, eller blot den originale version. Domestos producerer også WC sticks, som man anbringer direkte i beholderen bag skylleknappen for at få frisk duft og blåt vand ved hvert eneste skyl. Sticken fjerner desuden kalk og belægninger. Når vandet ikke længere er blåt er sticken brugt op. Har dit toilet ikke denne funktion, så kan du også få duftblokke til toilettet fra Domestos. Blokkene kommer i fem forskellige duftvarianter; lavendel, citrus, hav frisk, pine og ocean. De holder dit toilet skinnende rent og velduftende hele dagen. Ønsker du WC rens som er miljømærket, så er det også at finde i udvalget fra Domestos.

Med Domestos kan du godt sige farvel til bakterier. Ofte kommer bakterier tilbage efter et toiletskyl, men dette sker ikke med Domestos. Domestos’ formular består af blegemiddel som gør, at bakterierne holder sig væk. Blegemidlet bliver i toiletkummen i længere tid end noget andet tilsvarende produkt. Inden du anvender produkter fra Domestos, er det vigtigt at læse brugsvejledningen, og undersøge om overfladerne kan tåle blegemiddel.

Smittefaren er ofte høj på badeværelser, men med Domestos flydende, desinficerende WC-rensemiddel er du garanteret et rent toilet. Det er især vigtigt at holde mug og skimmelsvamp på afstand, da disse kan forårsage allergiske reaktioner. Husk desuden også at rengøre dit badeværelse grundigt efter sygdom.

Domestos sælger dog ikke kun rengøringsprodukter. Domestos er en virksomhed med en klar mission. En mission, som sker i samarbejde med UNICEF og social-virksomheden eKutir. Sammen ønsker de at forbedre adgangen til toiletter for 25 mio. mennesker i år 2020. Det gør de ved at fremme fordelene ved at bruge rene toiletter samt gøre toiletter mere tilgængelige - hvilket gør at Domestos bliver til et lidt sejere brand.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.