Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DOLL FACE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DOLL FACE

Doll Face

Doll Face Beauty er et innovativt Hollywood-baseret hudplejemærke med det formål, at gøre hudpleje til en opmuntrende oplevelse med fokus på glamour og skønhed. Vi er meget glade for at kunne tilbyde Doll Faces’ revolutionerende hudplejeprodukter til vores kunder.

Doll Face Beauty

Doll Face Beauty er tydeligvis blevet et go-to brand for Hollywoods største stjerner i de seneste år. Succeserne skyldes blandt andet, at Doll Face Beauty laver innovative hudplejeprodukter, som virkelig virker. Produkterne kommer i 100% genanvendelig emballage, med et design der får tankerne ledt hen på det gamle og glamourøse Hollywood. Doll Face Beauty har valgt at være helt cruelty free, og alle produkter testes derfor på mennesker i stedet for på dyr - hvilket ikke kun er etisk bæredygtigt, men sikrer også, at resultaterne er de bedste.

Doll Face hudpleje

Alle hudplejeprodukter fra Doll Face er udviklet af hudplejeeksperter og fremstillet i USA. Doll Face hudpleje indeholder innovative og nærende ingredienser, der gør underværker for din hud. Hos Doll Face testes der smarte kombinationer af aktive ingredienser, indtil de finder de ingredienser og størrelsesforhold, der fungerer bedst sammen. Alle ingredienser i Doll Face hudpleje er så koncentrerede som muligt, hvilket giver en maksimal effekt.

Doll Face hudpleje er naturligvis fri for unødvendige tilsætningsstoffer som parabener, paraffin, farvestoffer og duftstoffer.

Ansigtsmasker fra Doll Face

De måske mest populære produkter i sortimentet er Doll Faces ansigtsmasker. Maskerne er fuld af aktive ingredienser, der har blæst Hollywood og resten af verden omkuld. Folk der har prøvet ansigtsmaskerne udtaler ofte at de er overraskede over at de rent faktisk lever op til det de lover. Doll Face ansigtsmasker fås i både i 1-pakker og i større pakker. Kig rundt på denne side, og vælg den maske eller andet produkt fra Doll FAce der passer bedst til din huds behov. Du vil ikke blive skuffet.

Hos Luxplus har vi en bred vifte af Doll Faces forskellige fantastiske produkter og til fantastiske priser. Shop ansigtsmasker, ansigtscreme, peeling, ansigtsserum, makeup og meget mere fra Doll Face hos os og spar penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus