Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DIVA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DIVA

Diva

Diva By Harper er en serie af aromatiske duftlys, som bringer hyggen og varmen ind i dit hjem, uanset anledningen og årstiden. Diva By Harper er en serie af duftlys inspireret af lys-festivalen Diwali, som traditionelt set er fejret af hinduer, sikhere og janister verden over. Traditionen kan dateres helt tilbage til det 6. århundrede og er en tradition, som stadig holdes i hævd den dag i dag med lystændinger og fejring af lyset.

Aromatiske duftlys fra Diva By Harper

Den traditionelle lys-festival fejres med tændte aromatiske lys i alle afskygninger i oktober og november måned. De traditionelle dufte kommer blandt andet fra indiske roser, hvide jasminblomster, vanilje, kanel og krydderier. Hver duft er nøje udvalgt for at symbolisere nye begyndelser, kærlighed og velstand. Med disse duftlys i dit eget hjem kan du skabe en rar og intim atmosfære, der indbyder til afslapning og hygge, måske kan duftlysene også inspirere dig til at meditere og slappe af. Serien indeholder både klassiske duftlys med én duft, men også duftlys i lag med en duft, der skifter efterhånden som lyset brænder.

Duftlys i høj kvalitet

De velduftende lys er lavet med essentielle olier i høj kvalitet og den vegetabilske voks er håndhældt i glassene for lang og stabil brændetid. Duftlysene fordeler deres duft perfekt igennem hele brændetiden, som for et enkelt lys ligger på omkring de 30 timer. Glasset der omkranser lyset er tykt og stabilt. Duftlysene vejer typisk mellem 160-170 gram og pynter flot i hjemmet. Et duftlys er også en perfekt gave at give og mange bruger lysene på badeværelset, i soveværelset eller i stuen. Levende lys er en nem måde at sikre en hyggelig stemning og et duftlys giver tilmed en herlig atmosfære, som med duftlys fra Diva virker autentisk og ægte.

Luk lysets festival ind i dit eget hjem med duftlys fra Diva By Harper. Luxplus giver dig flere dufte at vælge imellem, så du kan finde din helt egen favorit. Tilmed er duftlysene billige, så du kan prøve forskellige dufte til en god pris, så hvorfor kun nøjes med ét?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus