Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DISNEY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DISNEY

Disney
Disney er et Amerikansk selskab som blev stiftet i 1923 af brødrene Walt og Roy Disney. Disney var en af de første i animationsbranchen og udvidede senere til bla. live filmproduktion, rejser, teater, musik og legetøjsbutikker som er det rene slaraffenland for børn. I dag ejer og driver Disney 14 forlystelsesparker i hele verden og firmaets første og mest kendte maskot er Mickey Mouse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.