Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DISNEY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DISNEY

Disney
Disney er et Amerikansk selskab som blev stiftet i 1923 af brødrene Walt og Roy Disney. Disney var en af de første i animationsbranchen og udvidede senere til bla. live filmproduktion, rejser, teater, musik og legetøjsbutikker som er det rene slaraffenland for børn. I dag ejer og driver Disney 14 forlystelsesparker i hele verden og firmaets første og mest kendte maskot er Mickey Mouse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.