Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DIABLO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DIABLO

Diablo

Diablo er et Britisk konfektmærke, der har revolutioneret englænders indstilling til sukkerfrit slik og andre lækre godbidder på. Diablo har stille og roligt spredt sig til resten af Europa, og hos Luxplus måtte vi bare tage deres sukkerfrie lækkerier efter at have prøvet dem. Diablos produkter er helt uden tilsat sukker, men der er ikke sparet på smagen af den årsag. Derfor er mange blevet rigtig glade for Diablo, uanset om det vælger de lækre produkter på grund af en kur, eller bare fordi de ønsker at skrue ned på sukkeret i hverdagen.

Diablos sortiment består blandt andet af chokoladekager, pålægschokolade og myslibarer.

Når du shopper rundt blandt forskellige skønhedsprodukter og hygiejneartikler, kan du nemt og med god samvittighed putte nogle lækre produkter fra Diablo med i kurven. Når du smager deres lækkerier, har du svært ved at tro på, at det er sukkerfrie.

Sukkerfri chokolade fra Diablo

Diablo er måske bedst kendt for at producere god sukkerfri chokolade. Diabetikere eller andre, der af en eller anden grund vil spise sukkerfri chokolade ved, hvor svært det er at finde gode alternativer. Takket være Diablo, behøver du ikke lede længere. Se vores udvalg af Diablo sukkerfri mælkechokolade, og mørk chokolade med en række lækre smagskombinationer.

Sukkerfri hvid chokolade

Noget der absolut mangler inden for sukkerfri slik, er en god sukkerfri hvid chokolade. Men det har Diablo også sørget for, du ikke behøver lede efter mere. Diablo laver sukkerfri hvid chokolade, der er mindst lige så god som almindelig hvid chokolade. Hvid chokolade forbinder man normalt med et højt indhold af sukker, men nu kan du altså også nyde hvid chokolade med god samvittighed. Disse fås desuden også i en række smagsvariationer, såsom jordbær.

Sukkerfrie småkager

Diablo er et engelsk mærke, og det er normalt kendt, at englændere er helt tossede med småkager. Og her har Diablo virkelig fundet et hul i markedet inden for sukkerfrie alternativer. Og du kan med garanti ikke engang smage forskel, så hvorfor ikke vælge dem der er bedst for dig?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.