Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DETOX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DETOX

Detox
Detox Plaster er en japansk opfindelse som på grund af sine gode resultater er blevet mere og mere populært og har bredt sig til hele verden.
Plastrene har været brugt i Japan i århundreder og er baseret på zoneterapi som er en viden om at man via særlige punkter på fødderne, kan forandre tilstande i resten af kroppen og få et bedre velværd.
De innovative Detox plastre indeholder bl.a. bambuseddike og aktive ingredienser som hjælper til at afrense kroppen via dine fødder. Detox plastrene er derfor også kendt som en ny metode til at afgifte kroppen, og anbefales især at bruge i perioder hvor du er stresset eller føler at du har brug for ekstra energi.

Detox Plasteret skal placeres under dine fødder om aftenen inden du går i seng, og sidde på fødderne hele natten igennem. Dit Detox plaster er selvklæbende og skal blot sættes midt på foden.
Detox plasteret virker som en slags zoneterapi på dine fødder, og vil natten igennem sørge for at fjerne affaldsstoffer fra kroppen ved at stimulere særlige punkter på fødderne som har stor indflydelse på dit velværd. Detox plasteret skal helst sidde på fødderne i 8-10 timer for at opnå den fulde effekt af detox behandlingen.
Når du vågner om morgenen, er detox behandlingen færdig, og du kan fjerne detox plastrene igen. Mange fortæller hvordan de føler sig markant mere udhvilede og fyldt med energi efter en detox plaster behandling.
På det brugte detox plaster vil du kunne se mørke pletter som er de affaldsstoffer som din krop har udskilt i løbet af natten. Dit detox plaster skal derfor kun bruges til én behandling. Gentager du detox behandlingen flere dage i træk, vil du opleve hvordan de brune plamager bliver mindre synlige som tegn på at de værste affaldsstoffer er blevet udrenset.
Ønsker du at bevare den gode effekt over længere tid, er det en god idé at bruge detox plaster 1-2 gange om ugen over en længere periode.

Under kategorien Detox finder du også en billig detox fodmaske som giver fantastiske resultater på dine fødder. Lider du af tørre fødder og hård hud på fødderne, kan en detox fodmaske hjælpe dig til at få silkeblød hud igen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus