Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DERMATRISSE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DERMATRISSE

Dermatrisse

Dermatrisse er et hudpleje brand som skaber lækre ansigtsmasker, tandblegning, fodmasker, kunstige øjenvipper og andet kvalitetssikret tilbehør til beauty behandlinger du kan lave i dit eget hjem.
Dermatrisse er især kendt for deres effektive peel off black mask ansigtsmaske som effektivt fjerner urenheder, hudorme og tilstoppede porer fra dit ansigt.
Holder du meget af at forkæle dit ansigt og din krop med lækre hjemmebehandlinger, så er det mærket Dermatrisse du skal vælge. Med Dermatrisse får du ansigtsbehandlinger og fodpleje, men til priser hvor alle kan være med.
Dermatrisse har også skabt den populære Dermatrisse Tandblegningspen som ved hjælp af en skånsom blegende gel, fjerner den gule overflade fra tænderne og bleger dem flotte hvide igen. Ønsker du hvide tænder uden at skulle betale for en dyr tandblegning hos en tandlæge, kan du prøve at bruge en Dermatrisse tandblegningspen og få dit hvide smil tilbage. Brug din Dermatrisse tandblegningspen hver gang dine tænder bliver misfarvede og trænger til at skinne igen.

Billige ansigtsmasker og eksfolierende fodmasker

Dermatrisse har også kreeret en eksfolierende fodmaske som er super effektiv til at fjerne hård hud og ekstrem tør hud på fødderne. Få de blødeste babyfødder med de virksomme Dermatrisse Exfoliating Socks som er en fodmaske udformet som et par sokker som er nemme at trække på fødderne og som skal sidde i et stykke tid på fødderne for at de virksomme ingredienser trænger ind og opløser den hårde hud på fødderne. Hver fodbehandling med Dermatrisses eksfolierende strømper giver den blødeste hud på dine fødder. Brug din Dermatrisse fodmaske når dine fødder skal se smukke ud i et par sandaler eller festsko til sommerens mange fester.

De mange gode hudpleje og beauty produkter fra Dermatrisse er kendetegnet ved deres effektive og plejende ingredienser som aktivt hjælper din krop, fra hoved til tæer, med at vise sig fra sin bedste side. Med Dermatrisse får du billige ansigtsbehandlinger og fodmasker så du selv kan gøre en stor forskel for din krop og dit udseende.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus