Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DERMACOL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DERMACOL

Dermacol

Dermacol Make-Up Cover Foundation er en fantastisk og heldækkende serie af foundations. Dermacol Make-Up Cover Foundations indeholder 50% pigmenter, hvilket gør dem ekstremt dækkende og drøje i brug. Dermacol Make-Up Cover Foundation anvendes også blandt professionelle til photoshoots og filmmakeup, hvilket siger lidt om disse foundations dækkeevne og holdbarhed. Med Dermacol Foundations kan du dække f.eks. ar, mørke rande under øjnene, blå mærker, tatoveringer, uren hud og acne, pigmentforandringer, alderspletter og andre hudproblemer. Foundationen er også ekstremt velegnet til vilde makeuplooks, hvor der skal startes på en hel jævn og ensfarvet base. Dermacol Foundation er tilmed allergivenlig, parabenefri, vandfast og indeholder SPF30.

Dermacol Make-Up Cover Foundation matcher din hudtone

Dermacol Make-Up Cover Foundation findes i et bredt udvalg af farver og farverne har forskellige undertoner, så du kan finde den der matcher din egen hudtone 100%. I serien findes også en Dermacol Satin Make-Up Base primer, som kan påføres inden Dermacol Foundation for et endnu mere fejlfrit resultat og en silkeblød hud med sund udstråling. Dermacol Make-Up Cover Foundation er drøj i brug og det anbefales at anvende en lille mængde og derefter bygge farven gradvist op. Dermacol Make-Up Cover Foundation kan påføres og blendes med fingrene eller en våd makeupsvamp for en fejlfri finish.

Dermacols legendariske dækkeevne

Dermacol Make-Up Cover Foundation kan både anvendes på ansigtet og kroppen, så uanset hvad du ønsker dækket kan denne type foundation hjælpe dig. Har du f.eks. et job der kræver du ikke må have synlige tatoveringer eller er du måske ked af et misfarvet ar på din krop, så er hjælpen lige indenfor rækkevidde. Den ekstremt gode dækkeevne giver dig et holdbart og naturligt resultat, så du kan glemme dine usikkerheder. Er du på udkig efter en foundation udover det sædvanlige, så er Dermacol Make-Up Cover Foundation et skønhedsprodukt du ikke må misse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.