Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DEPEND

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DEPEND

Depend

Depend er et svensk mærke, der siden 1952 har været en stor spiller i beauty branchen. Depend har i mange årtier haft ry for sine skønhedsprodukter af høj kvalitet, der sælges i hele Norden.

Depend Cosmetics

Depend Cosmetic var i de første 40 år kun til rådighed blandt frisører, og blev hurtigt det mest indlysende valg for frisører både i Sverige og i udlandet. Efter at have undersøgt markedet blev det besluttet i 1989 at udvide sortimentet af negleplejeprodukter og produkter til øjnene. Det er især på grund af produkter inden for disse kategorier, at Depend Cosmetics er blevet et så anerkendt brand. En stor del af virksomhedens produktion foregår stadig på egen fabrik i Halmstad.

Depend kunstige øjenvipper

Depend er måske bedst kendt for sine forskellige kunstige vipper, og der er få der bruger kunstige vipper, der ikke kender til Depends vipper. Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde kunstige vipper fra Depend til vores medlemmer og kunder.

Hvad er årsagen til den enorme succes? En af grundene er absolut, at sortimentet er så bred. Depends kunstige vipper findes i næsten uendelige antal variationer, så du kan finde kunstige vipper til enhver lejlighed. Hvis du ønsker et afdæmpet, sofistikeret look til hverdag kan du vælge et par tynde vipper, der ligner naturlige øjenvipper. Men hvis du ønsker et dramatisk look til festlige lejligheder, eller måske endda maskerader, skal du vælge et par vipper fra Depend i et af de ekstravagante designs. Depends kunstige vipper er utroligt nemme at anvende, og for de bedste resultater anbefales det at bruge mærkets egen vippelim.

Depend øjenbrynsblyant & andre øjenbrynsprodukter

Nogle andre topsælgere er Depends øjenbrynsblyanter og andre produkter til bryn. Med Depends øjenbrynsprodukter kan du farve og forme dine bryn, som du vil. Også her er sortimentet utrolig bredt, så du kan vælge den brynblyant, der har lige præcis den farve du ønsker. Gør som tusindvis af andre, og prøv en Depend øjenbrynsblyant eller andre bryn produkter og bemærk, hvilken forskel flotte bryn gør for hele dit ansigtsudtryk.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus