Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DE!NY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DE!NY

De!ny

Vil du gerne passe godt på dit tøj og sørge for, at det holder så længe som muligt, så skal du have fat i de skønne vaskemidler fra De!ny. De!ny er til for dig, der ønsker at vaske dit tøj helt korrekt og som har respekt for den materielle forskellighed, der findes i næsten alle garderober. Alt materiale har nemlig ikke godt af at blive vasket med det samme vaskemiddel i vaskemaskinen. Derfor er det en fordel altid at have flere varianter af sæber i hjemmet, så du kan vaske sarte materialer som uld og silke for sig. Ved at vise hensyn til dit tøj på denne måde sørger du for at hvert stykke tøj holder i længere tid, hvilket er et plus både for dig og for miljøet. 

Billigt vaskemiddel fra De!ny

Som tidligere nævnt har sarte materialer ikke godt af at blive vasket, hverken for hårdt eller med en sæbe til eksempelvis bomulds materiale. Uld og silke har i høj grad brug for en helt anden behandling, når det kommer til tøjvask. Bruger du et mildt program og De!ny vaskemiddel til uld og finvask, så får du også det bedste resultat, når du åbner vaskemaskinen igen efter den har vasket færdigt. Tøjet vil ikke have taget skade, men er vasket fint rent med milde ingredienser, som ikke har forstyrret fibrene i den sarte tøj kvalitet. Du kan derfor med god samvittighed bruge De!ny vaskemiddel til finvask, så dit tøj holdes fantastisk flot og velplejet i meget længere tid, så du kan bruge din yndlings uldtrøje eller silkekjole igen og igen og igen. 

Vil du prøve det fantastiske milde og herlige vaskemiddel fra De!ny, så køb det på Luxplus og få produktet til langt færre penge end så mange andre steder. Med et medlemskab, får du nemlig lov til at shoppe De!ny produkter til medlemspriser - og der er mange penge at spare. Husk, at vi også altid har gratis fragt og leverer din ordre inden for blot 1-2 dage. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus