Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DENTOL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DENTOL

Dentol

At have sunde og stærke tænder hele livet er et absolut must, da vores tænder på mange måder er dyrebare og det kan hurtigt blive en dyr affære hos tandlægen, hvis man har forsømt sin mundhygiejne over en periode. Dentol er til for at hjælpe dig med at gøre tandplejen så nem og overskuelig som muligt. Brandet har udviklet produkter som hverken er dyre eller tager tid at bruge. Har du altid Dentol ved hånden kan du hurtigt hjælpe dine tænder godt på vej mod en sundere mundflora og dermed undgå huller i tænderne og andet ubehag som kan opstå i munden. 

Tandpleje fra Dentol

Vil du passe godt på bisserne vil vi anbefale dig altid at have produkter fra Dentol inden for rækkevidde så du altid kan få fjernet ubehagelig og ildelugtende madrester, som kan sætte sig mellem tænderne som både kan medføre dårlig ånde samt huller i tænderne. 


Du kan med fordel bruge tandtråd en gang om dagen, for at fjerne de madrester der må have sat sig i løbet af dagen, så du altid kan føle dig velsoigneret og velplejet. Husk, at du også skal børste tænder både morgen og aften, så du sikrer dig at der aldrig sidder bakterier for længe på tænderne, som kan skabe huller. Når du børster dine tænder så brug en tandpasta som passer til dig med den smag du bedst kan lide så tandbørstningen bliver en god oplevelse. Brug gerne 2 minutter på at børste tænderne hver gang i roterende bevægelser, så du kommer helt ind i alle afkroge af munden. Og brug Dentol tandtråd efter tandbørstningen er ovre - eller før du børster tænder alt efter behov. Fra Dentol kan du både få tandtråd i en rulle, hvor du selv bestemmer hvor meget tandtråd du føler behov for at bruge pr. gang. Derudover kan du også få Dental Floss Harps som er et tandtrådsværktøj om man vil, som har et godt greb så du nemt kan komme til at fjerne madrester mellem alle tænderne i munden. 

Prøv de skønne Dentol produkter på egen krop og mærk en forfriskende og rar fornemmelse i munden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus