Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DENIVIT

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DENIVIT

Denivit

Denivit er et tandplejebrand som er kendt for sine unikke tandpasta der blidt bleger og giver hvide tænder. Alle Denivit tandblegningsprodukter er udviklet i samarbejde med professionelle tandlæger som har givet deres ekspertise videre, og derfor er Denivit naturligvis også blevet af de helt store tandpastabrands på det europæiske marked. Denivit sælges i dag i mere end 30 lande og er blevet kendt som eksperterne inden for blegende tandpasta.

Denivit whitening tandpasta er en bestseller

Denivit tandpasta er eksperter i at fjerne misfarvninger på tænderne og give dig dit hvide smil tilbage. Den helt store bestseller tandpasta er Denivit Anti Stain Tandpasta som hurtigt giver synligt hvidere tænder og fjerner misfarvninger fra tændernes overflade. Denivit tandpasta er specialtandpasta som skånsomt bleger tænderne uden brug af blegemiddel, men som også samtidig giver en sundere mundhygiejne, forebygger plak og rengør tænderne til perfektion.
I samråd med førende tandlæger har Denivit sammensat en tandpasta formular som virker utroligt effektivt som whitening tandpasta.

Fjern selv billigt misfarvninger på tænderne med Denivit

Misfarvninger på tænderne kan have mange årsager. Mest kendt er selvfølgelig de helt store syndere: kaffe, rygning, the, rødvin osv. og de fleste mennesker kender til følelsen af ikke at have de hvideste tænder i rækken af smil. Det gode ved Denivit er at du med Denivit tandpasta får mulighed for selv, billigt, at lysne og blege dine tænder et par toner hvidere, uden at det skader tænder eller tandkød. Så inden du bruger en formue på en dyr og unødvendig tandblegning hos tandlægen, så prøv en blegende tandpasta fra Denivit til at gøre dine tænder hvide igen.
Bag Denivit er et hold af tandlæge specialister der har gjort Denivit til en sikker tandblegning succes. Ved daglig brug af Denivit tandpasta, bliver dit smil hurtigt markant hvidere og dine tænder syner blankere og mere glatte på grund af de milde, rensende ingredienser som fjerner plak og misfarvninger under hver eneste tandbørstning.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.