Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DELICIOUS DESTINATIONS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DELICIOUS DESTINATIONS

Delicious Destinations

Er der noget bedre end at gå hjemmefra velvidende at du dufter himmelsk og vil få komplimenter med på vejen, for den duft du bærer? Nej vel? Med en af de herlige body mists fra Delicious Destinations vil du helt sikkert få at vide, hvor skønt du dufter. Bare navnet Delicious Destinations leder med det samme tankerne hen på tropiske rejser til sol og varme, hvor dufte fra frisk frugt og diverse tropiske blomster forkæler dine sanser. Med dufte fra brandet får du en række duftvarianter, som er sammensat på den mest delikate og lækre måde, som du kan indhylle hele kroppen i. De herlige dufte fra Delicious Destinations kommer nemlig i en body mist variant, så du kan altid friske din duft op i løbet af dagen eller aftenen, hvis du føler behov, uden at duften vil blive for kraftig og intens. 


Body mists fra Delicious Destinations

Om du skal i byen, en tur på stranden eller til et andet socialt arrangement, så er de lækre body mists fra Delicious Destinations perfekte uanset anledning. De forskellige dufte tilfører huden en duft af sol og sommer og skaber en herlig følelse i kroppen, da de på en måde sætter rammerne for dit humør. Der findes mange forskellige varianter af body mists fra Delicious Destinations, som du kan skifte imellem alt efter, hvad du føler, at du er i humør til på den givne dag. Eksempelvis kan du få en duft af skøn kokos og orkide eller hvad med frisk ananas eller vandmelon og hvid lotus? Uanset præference finder du helt sikkert den tropiske duftvariant som du bare må eje. 


Billige dufte fra Delicious Destinations på Luxplus

Her på Luxplus kan du få de skønne duftvarianter med store besparelser ved hjælp af et medlemskab til siden. Med et medlemskab får du altid produkter til en god pris, gratis fragt og levering lige til døren inden for 1-2 dage. Er du blevet fristet til at prøve en af de skønne dufte fra Delicious Destinations blandt mange andre skønhedsprodukter, så skynd dig at oprette et medlemskab og udforsk mulighederne på egen hånd. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus